Zomer in Zeeland

Zomer activiteiten in Zeeland

Een actieve dag op het water of luieren op ons terrasje aan het water. Je fietst door het Zeeuwse landschap zo naar Kanoa voor een lekker dagje uit in Zeeland. Kanoa staat bekend als een outdoor- en evenementencentrum met een relaxte sfeer en voor kinderen, ouders en iedereen wat te doen.

Watersport

Kanoa vind je aan een van de mooiste wateren in Zeeland, het Veerse Meer. Een overzichtelijk stukje water met altijd wel een plekje uit of in de wind en de zon. Ideaal voor waterfietsen, suppen, mega suppen, kanovaren en nog veel meer watersport. Sporten in de natuur maakt je vrij! Kanoa is dé watersport hotspot aan het Veerse Meer.

Slecht weer activiteiten Zeeland

Een dag minder weer of geen zin in water en strand. Dan bieden we activiteiten aan die niet op het water zijn. Zo kan je op pad met de step, boogschieten, katapults bouwen en nog tal van andere outdoor activiteiten.

Actief met het gezin

Ga op pad met je kinderen en laat ze de vrijheid voelen die je ervaart in de natuur, op het water zonder afleiding van apps en artificiële omgeving. De outdoor activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, met het hele gezin lekker op pad. Kinderen vinden het fantastisch om buiten te zijn, te voelen, zwemmen en spelenderwijs te leren. Kanoa is de plek om kinderen de eenvoud van het plezier te laten zien.

Vakantie met een vrij gevoel

Even uit de dagelijkse routine, weg van werk en school en je een paar dagen vrij voelen. Het zit hem al in onze naam: ‘Kanoa’. Kanoa is Hawaiiaans voor ‘The Free One”, het vrije gevoel dat je ervaart tijdens een perfect dagje uit in Zeeland. Even alle stress opzij en alleen maar genieten van positiviteit! Sporten in de natuur maakt je vrij.