Outdoor schoolreisjes Zeeland

Ben je klaar voor avontuur? Neem je leerlingen of studenten mee op een schoolreisje in Zeeland naar Kanoa. Actie, outdoor activiteiten, buitenlucht en uitdaging aan en aan het water gegarandeerd. Actieve schoolreisjes midden in Zeeland.

 

Een schooljaar lang draait het om lesmateriaal, de collegezaal of schoolbank, maar nu even niet. Bij Kanoa speelt alles zich outdoor af, hoe heerlijk is dat? Nog maar even en je begeeft je in de wondere wereld van Kanoa. Een wereld waar de mysterieuze indianenstam tot leven komt, de groep samen uitgedaagd wordt op een parcours en op zwerftocht gaat. En het programma? Dat past ons team natuurlijk op iedere leeftijdsgroep aan. Een arrangement past bij de sportman en -vrouw, maar ook bij de meer relaxte leerling of student. Actieve schooluitjes en schoolreisjes midden in Zeeland.

 

Het team van Kanoa bestaat trouwens uit ervaren instructeurs. Bij elke activiteit krijgt de leerling of student een duidelijke uitleg en als het nodig is begeleiding. Dat maakt een schoolreis, kamp of introductieweek ook nog eens aangenaam voor de begeleiders.

De unieke locatie aan het Veerse Meer, midden in Zeeland, maakt de beleving compleet. De natuur, locatie en avontuurlijke activiteiten zorgen voor een dag, weekend of week om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor een arrangement tot in detail. Vergeet ook je eigen wensen niet, want dat maakt de ervaring alleen maar leuker.