Middelbare schoolreisje?

Wil jij jouw leerlingen even wat actie en avontuur geven om het jaar goed te beginnen of af te sluiten? Neem ze dan mee op een schoolreisje naar Kanoa! Bij ons vind je de leukste en spannendste outdoor activiteiten, vol met actie en uitdaging. Alle activiteiten zijn toegankelijk vanaf ons eigen terrein waardoor de leraren altijd overzicht kunnen houden over de leerlingen. Kanoa biedt veruit de meest actieve en avontuurlijke schoolreisjes in Zeeland.

 

Een schooljaar lang draait het om lesmateriaal, de collegezaal of schoolbank, maar nu even niet. Bij Kanoa speelt alles zich outdoor af, hoe heerlijk is dat? Nog maar even en je begeeft je in de wondere wereld van Kanoa. En het programma? Dat past ons team natuurlijk op iedere leeftijdsgroep aan. Een arrangement past bij de sportman en -vrouw, maar ook bij de meer relaxte leerling of student. Actieve schooluitjes en schoolreisjes midden in Zeeland.

 

Middelbare schoolreisje?

Unieke locatie

Kanoa bevindt zich op een toplocatie aan het bekende Veerse Meer, midden in Zeeland! Dit maakt de echte outdoor beleving helemaal compleet toch? De natuur, locatie en avontuurlijke activiteiten zorgen voor een dag, weekend of week om nooit te vergeten.

Nog specifieke vragen of wensen?

Neem contact met ons op voor een arrangement tot in detail. Vergeet ook je eigen wensen niet, want dat maakt de ervaring alleen maar leuker.

 

 

Schoolreisje met kamp?

Naast de leuke outdooractiviteiten overdag, biedt Kanoa ook de mogelijkheid om een schoolkamp te organiseren op onze unieke locatie langs het mooie en spannende klimbos. Dit is niet zomaar een kamp, maar een actief en avontuurlijk kamp dat samen wordt opgebouwd met de leerlingen!

 

Je eigen schoolkamp samenstellen

Opgebouwd uit diverse modules kan je jouw ideale schoolkamp samenstellen! Zo is er voor iedere groep en budget een actief en tof kamp mogelijk. Met onze jarenlange ervaring met diverse activiteiten en schoolkampen, denken graag met je mee!