Outdoor schoolreisjes Zeeland

Ben je klaar voor avontuur? Neem je leerlingen of studenten mee op een actief schoolreisje in Zeeland naar Kanoa. Actie, outdoor activiteiten, buitenlucht en uitdaging aan het water gegarandeerd.

Een schooljaar lang draait het om lesmateriaal, de collegezaal of schoolbank, maar nu even niet. Bij Kanoa speelt alles zich outdoor af, hoe heerlijk is dat? Nog maar even en je begeeft je in de wondere wereld van Kanoa. En het programma? Dat past ons team natuurlijk op iedere leeftijdsgroep aan. Een arrangement past bij de sportman en -vrouw, maar ook bij de meer relaxte leerling of student. Actieve schooluitjes en schoolreisjes midden in Zeeland.

 

De unieke locatie aan het Veerse Meer midden in Zeeland, maakt de beleving compleet. De natuur, locatie en avontuurlijke activiteiten zorgen voor een dag, weekend of (mid-)week om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor een arrangement tot in detail. Vergeet ook je eigen wensen niet, want dat maakt de ervaring alleen maar leuker.

Basisscholen

Een te gek schoolkamp of schoolreisje om het jaar goed te beginnen of juist spetterend af te sluiten. Ben je klaar voor avontuur? Actie, outdoor activiteiten, buitenlucht en uitdaging aan en op het water gegarandeerd. 

Kampdagen
Outdoor sportdagen
Avontuur op land en water

Voortgezet onderwijs

Tijdens een Kanoa schoolkamp of schoolreisje is alles nieuw en en is iedereen samen aangewezen op het uitvoeren van diverse opdrachten. Breng het beste in je leerlingen naar boven, een energiek begin is immers het halve werk. 

Land en wateractiviteiten
Introductiedagen
Klimbos Zeeland
Outdoor sportdagen

MBO, HBO en WO

Leer je (mede-)studenten kennen tijdens een uitdagende Kanoadag of -kamp. Vooral gericht op kennismaking en sociale interactie komen de meest uiteenlopende en uitdagende opdrachten voorbij. Hoog in de bomen, op en aan het water, je komt er al snel achter wat voor vlees je in de kuip hebt. 

Iedereen op eigen niveau
Actief
Uitdagend
Land en wateractiviteiten

Schoolkamp in Zeeland

Samen bouwen we aan een actief en avontuurlijk kamp. Opgebouwd uit diverse modules kan je jouw ideale schoolkamp samenstellen. Zo is er voor iedere groep en budget een actief en tof kamp mogelijk. We hebben ruime ervaring met welke activiteiten in de smaak vallen, we denken graag met je mee.