Wat vind je van ons?

Beoordeling:

9 reviews

Super goed uitje voor ons gezin!

Wij zijn eind augustus met ons gezin in het klimbos geweeest. (op 24 aug) zeer leuk enthousiast team. Onze jongste zoon had hoogtevrees. En hij durfde toch niet. Dus ben ik met hem beneden gebleven. Wat een aardige man heeft ons korting gegeven voor een kano te huren. Met onze dank. Want nu heeft ook onze jongste zoon een leuke middag gehad. ook de kantine was goed!!! Aanrader

Familie uitje met 3 kinderen September 13, 2021

Top locatie!

Prachtig gelegen en mooi nieuw klimpark. Na je activiteit krijg je het relaxte gevoel bij de beachbar met relaxed personeel. Wij komen terug!

Johan June 14, 2021

Heel leuk

Heel erg leuke plek = )

... May 20, 2021

Heerlijke plek

Heerlijke plek om te recreëren en te barbecueen met vrienden! De bediening is vriendelijk en er zijn veel mogelijkheden om te sporten en te eten. Het is genieten in de natuur en vlak in de buurt.

Wendy September 17, 2020

Bedrijfsuitje

Super leuke dag gehad, goed verzorgt, lekker gegeten en mooie omgeving! kanoën en eigen katapult gemaakt! zeker aan te bevelen voor bedrijfsfeestjes of familiefeestjes ect.

Marjolein February 12, 2020

Leuke dag gehad

Superfijne locatie, heel vriendelijke medewerkers ook. Het is een prachtige omgeving om te kajakken. Lekkere frietjes ook en een prachtig uitzicht op het meer. Een heel fijne plek om te zijn.

Stephan February 12, 2020

Top dag gehad

Wat een leuke lokatie voor scholen maar ook teambuilding. Afgelopen woensdag daar geweest met CBS de Goede Polder. Wat een leuke dag. In de kano, het over en in de touwen boven water, de klimwand waarna je weer naar beneden kunt roetsjen, in een kano vanaf hoogte het water in duiken..kortom geweldig! Wat een service!! Kortom bij Kanoa zit het helemaal goed. Succes voor de toekomst!

Oscar August 29, 2019

Schoolkamp

Met ons schoolkamp groep 7/8 langs geweest bij Kanoa voor een spectaculaire dag! Kanoën, klimmen, touwparcours, abseilen.... Geweldig! De kinderen en leiding hebben genoten. De begeleiding vanuit Kanoa was top. Vriendelijk, behulpzaam en gezellig!

Danitsja August 27, 2019

Top arrangement!

Heel erg leuk, zijn hier geweest met een grote groep kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Doordat het later op de avond een geheel afgesloten terrein is, waren we als begeleider een stuk minder ongerust als de 13 jarige kinderen zelf naar het strandje liepen. Alles is goed onderhouden, en de medewerkers zijn heel behulpzaam. De activiteiten zijn erg leuk, en de kids willen weer terug.... dus dat betekend dat ze het ook leuk gehad hebben.

Eric August 20, 2019

Laat een beoordeling achter