Over Kanoa

team met een vrije geest

Kanoa Outdoor & Events

Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland, precies tussen Goes en Middelburg in, aan het Veerse Meer. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje uit in Zeeland. Kanoa biedt je de kans om te genieten op het water, met beide voeten op de grond en/of juist de lucht in te gaan in tijdens verschillende klim activiteiten. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs. Alle elementen van de natuur zijn terug te vinden bij Kanoa. Binnen no-time zal je bij Kanoa een ultiem vakantie gevoel ervaren, dit door de fantastische locatie en diverse mogelijkheden die wij bieden qua sport en reactie.

 

Het zit hem al in onze naam: ‘Kanoa’. Kanoa is Hawaiiaans voor ‘The Free One”, het vrije gevoel dat je ervaart tijdens een perfect dagje uit in Zeeland. Even alle stress opzij en alleen maar genieten van positiviteit! Sporten in de natuur maakt je vrij.

 

Kanoa streeft ernaar om mensen van jong en oud op een plezierige en sociale manier kennis te laten maken met natuur en sport, door het aanbieden van uitdagende activiteiten op eigen spierkracht, met een educatief karakter en voor een eerlijke prijs. Iedere dag weer het avontuur aangaan met de deelnemers is voor ons een ultieme vrijheid. Van kanovaren tot SUP-varen, van Archery Tag tot katapult schieten. Van klimparcours tot watervolleybal. Van bedrijfsuitje tot schooluitje en van vrijgezellenfeest tot kinderfeest.

Waar zijn we goed in?

Kanoa is dé plek als het gaat om het verzorgen van actieve arrangementen voor grote groepen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen tegelijkertijd actief is en dat iedereen mee doet aan de activiteiten. Ongeacht de fysieke gesteldheid en durf kunnen de deelnemers op hun eigen manier deelnemen. Ook specialiseert Kanoa zich in het geheel verzorgen van dagjes uit. In samenspraak met de opdrachtgever zijn er talloze mogelijkheden om jullie dag in te richten zoals je dat wilt. Daarin is Kanoa begeleidend en in staat om je op allerlei verschillende niveau’s te ontzien van de organisatie. Na goed overleg zal de uitvoering geheel door Kanoa worden verzorgd.

Enthousiaste en professionele organisatoren staan voor je klaar om te helpen waar nodig. Met veel gedrevenheid verzorgen en organiseren we diverse sportieve activiteiten met een avontuurlijk en educatief karakter in de open lucht. We zijn ervan overtuigd, dat bewegen in een natuurlijke omgeving positief bijdraagt aan de vorming, tevredenheid en positieve ontwikkeling van de mens.

Actie en avontuur in Zeeland

Je bent bij ons in de gelegenheid om het prachtige Veerse Meer te verkennen, de hoogte te trotseren op de verschillende klim mogelijkheden of een compleet outdoor arrangement te beleven. Kanoa verzorgt jouw bedrijfsuitje, schoolreisje, groepsuitje of zomaar een dagje uit in Zeeland!

 

Ons outdoor centrum is ingericht voor het ontvangen van groepen tot 500 personen. Tientallen verschillende (outdoor)activiteiten vinden plaats op en rondom onze locatie, dit kan als losstaande activiteit of in allerlei verschillende arrangementen. Kanoa kan je bijvoorbeeld in acht verschillende vaartuigen het water op begeleiden, heeft een klimtoren inclusief tokkelbaan over het water, een boogschietbaan ingericht voor alle leeftijden en heeft een touwparcours die je laat klauteren over het Veerse Meer. Dit is slechts een kleine greep uit al onze mogelijkheden! De locatie is voorzien van kleedkamers, douches en sanitair. En wat denk je van het terras aan het water? Waar kan je met je voeten in het water, pal in de zon en uitzicht op het Veerse Meer genieten van de verse koffie en lekkernij?