Menukaart groepen

We starten graag met Zeeuwse koffie
Koffie/thee met een Zeeuwse bolus
2,75 p.p.

Barbecues

Na jullie groepsuitje is het gezellig om de dag af te sluiten met een welverdiende barbecue. Wij beloven een mooi uitzicht en een perfect verzorgde barbecue.

Barbecue Délicieux, echt een prima barbecue
Een portie saté, een mixgril, een hawaïsteak, een varkenssteak en twee van de volgende vier vleessoorten: een kippenpoot, een hamburger, een barbecueworst of een speklapje. Drie soorten sauzen, gemengde salade, aardappelsalade en stokbrood. 

19,50 p.p.

Barbecue Deluxe, zelfs nog luxer
Een portie saté, een mixgril, een hawaïsteak, een varkenssteak, een rundsteak en een lamskoteletje of een speklapje. Vier soorten sauzen, gemengde salade, aardappelsalade, huzarensalade en stokbrood. 
27,50 p.p.


Lunch voor groepen

Picknickbox om weer op krachten te komen
Een broodje kaas en ham, krentebol, energiereep, stukje fruit en een pakje drinken.  
7,50 p.p.

Koud buffet voor de echte genieters
Een sortering van verschillende vissoorten en salades; zalmsalade, gerookte paling, Hollandse haring, gevulde tomaten met Hollandse garnalen, huzarensalade, pastei, soesjes met pate, rosbief, varkensrollade, asperges met rauwe ham, kruidenboter en stokbrood. In verband met seizoensinvloeden kunnen er alternatieve gerechtjes worden geserveerd.  
27,50 p.p.

Babecue voor scholen en verenigingen 

Barbecue scholier
Een eenvoudige maar goede barbecue om jouw outdoor dag goed af te sluiten. Het menu bestaat uit een mix van barbeuce worstjes, kipsate, hamburgers, kippepootjes en stokbrood, diverse sausjes en salade. Voor de goede trek is de barbecue uit te breiden met een extra stukje vlees. 
10.50 p.p. (vanaf 20 personen)

Contactgegevens