Team Kanoa

Het team van Kanoa is jong, enthousiast en professioneel. De instructeurs doen er alles aan om u een geweldige outdoor experience te geven. Ons team biedt u de combinatie van sportiviteit en een ontspannen sfeer, wat al bijna vanzelfsprekend komt in deze prachtige omgeving en het uitgebreide pakket aan activiteiten binnen Kanoa. Uiteraard altijd met respect voor mens en natuur. Daar komt uiteraard ervaring en kennis bij kijken. Alle medewerkers zijn dan ook meer dan bekwaam om u een onvergetelijke dag te bezorgen.
Kanoa ligt pal aan het water, tussen kreekjes en oevers met een overweldigende flora en fauna. Onze instructeurs leren u spelende wijs alles wat je moet weten over onze activiteiten. Denk daarbij aan het oriënteren op kompas, tot de kneepjes van het handboogschieten en kanovaren.

OP ZOEK NAAR EEN STAGE?

Kanoa is als leerorganisatie erkend door Calibris en Kenwerk. Ons team is altijd op zoek naar sportieve, leergierige studenten en leerlingen. Volg je een toeristische studie of ben je in opleiding tot (buiten)sportinstructeur? Houd je van werken in de buitenlucht en beschik je over een aanpak mentaliteit? Dan is een stage bij Kanoa Outdoor & Events in Zeeland misschien iets voor jou!

Wat is belangrijk? Je bent sociaal, gedreven en je hebt de juiste mentaliteit. Bij Kanoa ben je betrokken bij het begeleiden van activiteiten, maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ons team is hecht en daardoor leer je elkaar snel kennen. Hoe meer je laat zien en aanpakt, hoe meer je bereikt binnen de stage bij Kanoa. Is dit op jouw (sportieve) lijf geschreven? Neem dan contact met ons op!

VACATURES

Buitensport / Outdoor coördinator m/v

Voor het seizoen 2019 zijn wij op zoek naar een buitensport/outdoor coördinator, die naast het begeleiden van groepen (o.a. scholen, bedrijven en vriendengroepen) bij onder outdooractiviteiten zoals kanovaren, archery tag, klimmen, teambuilding activiteiten, ook een coördinerende rol gaat vervullen binnen onze organisatie. Wij zoeken iemand die daarnaast meedenkt en helpt bij het ontwikkelen van nieuwe concepten voor bijvoorbeeld kampen en andere activiteiten.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Ervaring heeft binnen de buitensport en/of sport, bij voorkeur ook met leiddinggeven.
  • Een opleiding heeft afgerond op gebied van sport, bij voorkeur buitensport.
  • Inzetbaar is van april tot oktober 2019.
  • Klantgericht is en het plezier van de klant voorop stelt.
  • Kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.
  • Een harde weker is met geen negen tot vijf mentaliteit.
  • Onze ‘free spirit’ instelling kan uitdragen en overdragen aan zowel klanten als (nieuwe) collega’s.

Functie omschrijving:

Coördineren en uitvoeren van buitensportactiviteiten en arrangementen op het terrein. Leiding geven aan de buitensport medewerkers en zorg dragen voor de veiligheid binnen de buitensport met daarbij het behorende beheer, registratie en onderhoud van de constructies en materialen.
Het assisteren van de locatie manager bij het beheer van de accommodatie en ontvangst van gasten. Het mee ontwikkelen van kampen en activiteiten.

Wij bieden:

  • Een marktconforme vergoeding volgens CAO Dagrecreatie.
  • De mooiste werkplek van Zeeland.
  • Een warm welkom in ons team.

Over Kanoa Outdoor & Events

Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland, precies tussen Goes en Middelburg in, aan het Veerse Meer. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje of weekend uit in Zeeland. Kanoa biedt haar klanten de kans om te genieten op, aan en in het water, met beide voeten in het zand en/of in de lucht tijdens verschillende klimactiviteiten. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs. Alle elementen van de natuur zijn er terug te vinden en klanten ervaren bij Kanoa binnen no-time een ultiem vakantiegevoel, onder andere door de fantastische locatie en diverse mogelijkheden die op laagdrempelige wijze worden aangeboden qua sport en recreatie. Het zit hem al in onze naam: ‘Kanoa’, Hawaiiaans voor ‘The Free One”, het vrije gevoel dat je bij Kanoa ervaart tijdens een perfect dagje of weekendje uit in Zeeland. Even alle stress opzij en samen genieten van te gekke outdoor activiteiten in een prachtige omgeving!

Klinkt het als jouw droombaan, stuur dan een mail met een korte motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onderwerp: Sollicitatie Outdoor Coördinator). Bij vragen, bel ons gerust: 0113-581609

P.s. Aangezien we op zoek zijn naar de juiste persoon, houden we de sollicitatieperiode open tot het moment dat we deze persoon gevonden hebben. Maar heb je oprechte interesse, twijfel niet en solliciteer!

Contactgegevens