Landrot tot Waterrat

Moed, balans, behendigheid en inzicht worden tijdens dit arrangement op de proef gesteld.

Boeken
Programma

Schoolreisje: Van Landrot tot Waterrat

De leerlingen starten als landrot op het klim & klauterparcours. Boven het water worden er zo veel mogelijk punten bij elkaar geklauterd. Hierna bouwen de leerlingen als echte waterratten een heus vlot. Samen zetten ze koers naar de verschillende aanwijzingen op het water. Kortom, een arrangement vol klim-, klauter- en waterplezier. 

Gang van zaken

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. In onze accommodatie kan beschut en overdekt worden geluncht. Indien gewenst verzorgt Kanoa hiervoor een barbecue en/of lunchbox.  

Begeleiding & instructies 

Wij zorgen standaard voor één instructeur voor de algehele instructie. Samen met de leerkracht zorgt de instructeur voor een plezierig en veilig verloop van de activiteiten. 

Prijs en voorwaarden
  • Prijs: 15,00 p.p. 
    (Het opstarttarief is € 300,--, berekend op minimaal 20 deelnemers. Je kunt ook met minder personen deelnemen.)

Extra’s

  • Instructeur die de volledige tocht begeleidt. 65,- (in het geval van eigen begeleiding adviseren wij 1 begeleider op 10 leerlingen.)  
  • Zeeuwse koffie of frisdrank en een Zeeuwse bolus 2,75 p.p.
  • Lunch va. 7,50 p.p.
  • Barbecue va. 10,50 p.p. (vanaf 20 personen)
  • Zie voor meer informatie menukaart groepen.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie