Groep 7/8 kamp schoolkamp Zeeland

Een spetterend groep 7/8 schoolkamp in Zeeland aan de oevers van het Veerse Meer

Boeken
Programma

Zeeuws Watersport Kamp  

- Veerse Meer - Basisschoolkamp Zeeland

Kanoa’s Zeeuws watersport kamp biedt een evenwichtige combinatie van educatieve en actieve elementen. Ze zijn groepsvormend en prikkelend. In samenwerking met Zeilschool de Viking biedt Kanoa een spetterend en actief Zeeuws watersport kamp aan.

Voorbeeld kampprogramma

Dag 1 Heenreis & Zeilen bij Zeilschool de Viking

Na de heenreis is er tijd om de kamers te betrekken. Direct na aankomst maakt het gezelschap zich klaar om te gaan zeilen. 

Zeilen vanuit de Zeilschool de Viking: De deelnemers kiezen het ruime sop en verkennen het Veerse Meer. Ervaren instructeurs van zeilschool de Viking nemen de deelnemers mee op pad welke zijn verdeeld in Optimisten. De deelnemers leren de beginselen van deze fascinerende sport en besturen hun eigen zeilboot. Puur genieten van de vrijheid en volkomen ontspannen het water op.

Dag 2 Buitensporten bij Kanoa Outdoor & Events

Outdoor bij Kanoa: De deelnemers pedellen met verschillende soorten kano’s en ontdekken de verrassende Pietkreek. Hierna klauteren ze over touwbruggen of varen met zelfgemaakte vlotten, proberen de roos te raken met boogschieten en/of te winnen met het kano-poloën. Als finale maken de dappersten een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren. 

Dag 3 Terugreis & vrije invulling

De kamers zijn weer opgeruimd en de tassen ingepakt; de terugreis kan beginnen. U kunt de terugreis onderbreken door:

- Een bezoek aan Veere
- Zwemmen & een bezoek aan tropische tuin ‘Omnium’
- Een bezoek aan het Watersnoodmuseum

Noot:

- De activiteiten op dag 1 en 2 zijn dagvullend. De avonduren en dag 3 zijn vrij in te vullen met sport & spel. Het programma is een voorstel en kan in onderling overleg gewijzigd worden. 

- Met betrekking tot specifieke wensen en doelstellingen is het uiteraard mogelijk om in onderling overleg het kamp samen te stellen. We hopen samen met jullie een spetterend kamp te mogen organiseren. 

Activiteiten:

 • Zeilen in optimisten
 • Kanovaren
 • Kanoduiken

Keuze activiteiten:

 • Kanopolo
 • Vlotbouwen & Varen
 • Touwbrug klauteren
 • Waterestafette 
 • Handboogschieten
 • Klimmen
 • Orientatielopen 
 • Archery Tag
 • Discgolf
 • Beach games
 • SuperSUPPEN
Gang van zaken

Overnachten 

Het basiskamp is de groepsaccommodatie van Zeilschool de Viking. In de hoofdaccommodatie is er slaapplaats voor 72 personen. De accommodatie bestaat uit 12 slaapkamers voor maximaal 6 personen per kamer. Alle kamers hebben een eigen douche, WC en wastafel. Er is een grote gezellige (eet)zaal met bar en een keuken die geschikt is om voor veel mensen te koken. Daarnaast is er plaats voor maximaal 44 personen in blokhutten. Er is voldoende ruimte om te spelen, te zwemmen en te ontdekken. 

Maaltijden 

Je krijgt de beschikking over een volledige keukenuitrusting en bereidt zelf onderling uw maaltijden. Indien gewenst kunnen de maaltijden worden verzorgd en/of in eigen beheer worden uitbesteed.

Begeleiding en Instructie

Kanoa is sinds 1980 gespecialiseerd in het organiseren van allerlei activiteiten in de openlucht. 
Op technisch, pedagogisch en didactisch gebied beschikken we over een grote vakbekwaamheid. Tijdens alle watersportactiviteiten zijn ervaren instructeurs aanwezig. Zij brengen u op een prettige, creatieve en opbouwende wijze de noodzakelijke kennis en vaardigheden bij. De instructeurs van Zeilschool de Viking zijn CWO opgeleid en gediplomeerd. 

Spelen

Buiten de georganiseerde activiteiten om is er voldoende gelegenheid voor vrije tijd en (sport)spelen. Deze worden in principe door de school zelf geïnitieerd. Kanoa stel een set met samengestelde Beachgames ter beschikking inclusief leskaarten. Daarnaast denken onze instructeurs graag mee voor spelideeën op locatie.

Prijs en voorwaarden

Losse tarieven:

- 2 overnachtingen en gebruik van de groepsaccommodatie      € 25,-
- Dag zeilen in optimisten Zeilschool de Viking                            € 23,-
- Dag outdoor Kanoa Outdoor & Events                                       € 17,50

 • Totaalprijs bij combinatie: € 65,00 p.p.  (incl. BTW)
  (Het tarief is berekend op minimaal 25 deelnemers. U kunt ook met minder personen deelnemen.)
  excl.: Eindschoonmaak accommodatie: € 10,-- per kamer, € 60,- zaal & keuken

Extra bij te boeken:

- Extra nacht overnachten: € 12,50 p.p.p.n.
- Fietsen: prijs op aanvraag
- Zwemmen & tropische tuin Omnium € 9,50

Voor het maken van een afspraak en/of het plaatsen van een optie of boeking kun je altijd contact met ons opnemen.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden. Deelnemers aan water-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets.

Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie