Schoolkamp Zeeland

Dit 3-daags spetterend outdoor-/watersport schoolkamp in Zeeland staat in het teken van kanovaren, zeilen, klimmen over het touwparcours en actief zijn buiten in de natuur. Drie dagen vol verrassende activiteiten.

Boeken
Programma

Zeeland Watersport schoolKamp / Werkweek 

Kanoa’s Zeeland watersport schoolkamp biedt een evenwichtige combinatie van educatieve en actieve elementen. Ze zijn groepsvormend en prikkelend. In samenwerking met Zeilschool de Viking biedt Kanoa een spetterend en actief Zeeuws watersportkamp aan.

Voorbeeld kampprogramma

Dag 1 Zeilen bij Zeilschool de Viking

Zeilen vanuit de Zeilschool de Viking: De deelnemers kiezen het ruime sop en verkennen het Veerse Meer per Polyvalk. De instructeurs van zeilschool de Viking nemen de deelnemers mee op pad en geven hen een basiscursus zeilen. Alle grondbeginselen van deze fascinerende sport komen aan bod. Puur genieten van de vrijheid en volkomen ontspannen op het water.

Dag 2 Fietsen & Strand

Fietstocht naar Middelburg, Veere en/of het strand: Dag twee is vrij in te vullen. U kunt gezamenlijk het Zeeuwse landschap verkennen en een prachtige fietstocht maken naar Middelburg en/of Veere. Afhankelijk van het weer kunt u ook een van de uitgestrekte Zeeuwse stranden bezoeken.

Dag 3 Outdoor bij Kanoa Outdoor & Events

Buitensport bij Kanoa: De deelnemers peddelen met verschillende soorten kano's, klauteren over touwbruggen, varen met hun zelfgebouwde vlot, lopen een kompaskoers en proberen de roos te raken op de handboogschietbaan. Als finale kunnen de onvermoeibare liefhebbers een spetterende partij kanopolo spelen en de dappersten kunnen een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren maken. Kortom; een dag vol buitensport plezier!

(Optioneel: Dag 4 Surfen)

Windsurfen aan de Schotsman of Golfsurfen op het strand van Domburg. Je maakt de keuze om met de gehele groep te gaan windsurfen aan het Veerse Meer of te gaan golfsurfen aan het strand van Domburg. Er staat een introductiecursus op het programma met aandacht voor techniek en plezier.

Noot: Met betrekking tot specifieke wensen en doelstellingen is het uiteraard mogelijk om in onderling overleg het kamp samen te stellen. We hopen samen met jou een spetterend kamp te mogen organiseren.

Gang van zaken

Overnachten 

Het basiskamp is de groepsaccommodatie van Zeilschool de Viking. In de hoofdaccommodatie is er slaapplaats voor 72 personen. De accommodatie bestaat uit 12 slaapkamers voor maximaal 6 personen per kamer. Alle kamers hebben een eigen douche, WC en wastafel. Er is een grote, gezellige (eet)zaal met bar en een keuken die geschikt is om voor veel mensen te koken. Daarnaast is er plaats voor maximaal 44 personen in blokhutten. Er is voldoende ruimte om te spelen, te zwemmen en te ontdekken. 

Maaltijden 

Je krijgt de beschikking over een volledige keukenuitrusting en bereidt zelf onderling uw maaltijden. Indien gewenst kunnen de maaltijden worden verzorgd en/of in eigen beheer worden uitbesteed.

Begeleiding en Instructie

Kanoa is sinds 1980 gespecialiseerd in het organiseren van allerlei activiteiten in de openlucht. 
Op technisch, pedagogisch en didactisch gebied beschikken we over een grote vakbekwaamheid. Tijdens alle watersportactiviteiten zijn ervaren instructeurs aanwezig. Zij brengen u op een prettige, creatieve en opbouwende wijze de noodzakelijke kennis en vaardigheden bij. De instructeurs van Zeilschool de Viking zijn CWO opgeleid en gediplomeerd. 

Spelen

Buiten de georganiseerde activiteiten om is er voldoende gelegenheid voor vrije tijd en (sport)spelen. Deze worden in principe door de school zelf geïnitieerd. Kanoa stel een set met samengestelde Beachgames ter beschikking inclusief leskaarten. Daarnaast denken onze instructeurs graag mee voor spelideeën op locatie.

Prijs en voorwaarden
  • Prijs vanaf € 79,50 p.p. voor 3 dagen
    *prijzen zijn op aanvraag

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden. Deelnemers aan water-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets.

Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie

Voortgezet onderwijs schoolreisje Zeeland