Kanoa, aan het Veerse Meer

Zeeland, dé locatie voor een dagje weg. Maar ook voor outdoor activiteiten, events en uitjes met het team, je vrienden of familie. Iedereen linkt Zeeland met die prachtige stranden, maar niet zo snel met avontuurlijke oevers en bijzondere kreekjes. Aan het Veerse Meer heb je die dus wel, met Kanoa pal aan de oever.

Het Veerse Meer

Het Veerse Meer is een oude zeearm. Het meer in Zeeland is tweeëntwintig kilometer lang, anderhalve kilometer breed en staat via een spuisluis in verbinding met Nationaal Park Oosterschelde. Daardoor is het water in het Veerse Meer bijna net zo zout als zeewater en van goede kwaliteit. De oevers, kreken en rietkragen van het Veerse Meer geven je het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zijn. En dat op korte reisafstand van Rotterdam, Breda en Antwerpen. Heerlijk toch?

De Piet

Kanoa ligt aan Haven de Piet, de locatie ademt outdoor en avontuur. En gek genoeg kom je er ook meteen tot rust. Een ideaal startpunt om de unieke omgeving rondom het Veerse Meer te ontdekken. Stap jij uit een kajak op Noord-Beveland, Zuid-Beveland of Walcheren? Het kan allemaal, want het Veerse Meer wordt omarmd door de Zeeuwse eilanden. Neem contact op met ons team voor jouw event, extra info over overnachtingen en een ultieme outdoor experience op maat in Zeeland.

Contactgegevens