Van Landrot tot Waterrat

Het tofste en actiefste kinderfeestje van Zeeland; moed, balans, behendigheid en inzicht worden tijdens dit arrangement op de proef gesteld.

Boeken
Programma

De kinderen starten als landrot op het klim & klauterparcours. Boven het water worden er zo veel mogelijk punten bij elkaar geklauterd. Hierna bouwen de leerlingen als echte waterratten een heus vlot. Samen zetten ze koers naar de verschillende aanwijzingen op het water. Kortom, een arrangement vol klim-, klauter- en waterplezier. 

Gang van zaken

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. In onze accommodatie kan beschut en overdekt worden geluncht. Indien gewenst verzorgt Kanoa hiervoor een barbecue en/of lunchbox.  

Begeleiding & instructies 

Wij zorgen standaard voor één instructeur voor de algehele instructie. Samen met de ouder(s) zorgt de instructeur voor een plezierig en veilig verloop van de activiteiten.

Prijs en voorwaarden
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Prijs: 18,50 p.p.
    (va. 8 deelnemers, u kunt ook met minder personen deelnemen dan geldt het opstarttarief van 8 personen.)

Extra’s

  • Flinke hamburger met frisdrank 7,50 p.p.
  • Puntzak friet met frisdrank 4,- p.p.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie