Kinderfeestje: Indianentocht

Tijden dit kinderfeestje gaat het gezelschap per Canadese kano op zoek naar verschillende aanwijzingen die zijn verstopt in het naast gelegen krekengebied. Er is keuze tussen kompas-opdrachten of de opdracht in de vorm van aanwijzingen.

Boeken
Programma

Met elkaar ga je op pad om de naam van de mysterieus verdwenen indianenstam te ontdekken. De tocht duurt tot 3 uur, er is voldoende gelegenheid om te pauzeren en eventueel een verfrissende duik te nemen. 

Gang van zaken

De deelnemers krijgen een duidelijke kano basisinstructie, waarbij veiligheid en respect voor de natuur belangrijke aandachtspunten zijn. Dan worden de eerste peddelslagen in Haven de Piet geoefend en kanoën de deelnemers de Pietkreek in. Deze aan onze haven grenzende kreek met uitbundige rietkragen is super beschut gelegen. Onderweg is er volop gelegenheid om onderling van vaartuig te wisselen en zodoende kennis te maken met verschillende facetten van de kanosport. Na drie uur ontvangen wij jullie weer terug in onze haven.

Prijs en voorwaarden
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: 16,50 p.p.
    (va. 8 deelnemers, u kunt ook met minder personen deelnemen dan geldt het opstarttarief van 8 personen.)

Extra’s

  • Instructeur die de volledige tocht begeleidt. 65,- 
  • Flinke hamburger met frisdrank 7,50 p.p.
  • Puntzak friet met frisdrank 4,- p.p.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie