Spelevaren

Er is keuze uit verschillende kano’s; eenpersoons-kajaks, twee-persoons-kajaks en drie-persoons Canadese kano. Deelnemers zonder zwemvaardigheid kunnen mee op de waterfiets. Kanoa heeft een grote capaciteit kano’s, dus iedereen kan mee op pad.

Boeken
Programma

Stap in de kano en verken het Veerse Meer en de prachtig beschut gelegen Schengekreek. Tijdens het kanovaren kom je op plekjes waar je normaal gesproken niet kan komen en krijg je een heel anders perspectief op het water en van de prachtige natuur.

Je neemt tussendoor even een duik en/of meert aan op een van de vele eilandjes en strandjes. Er is voldoende tijd om aldaar een spel te doen of juist om weer op krachten te komen met een meegenomen snack. 

Er is keuze uit verschillende kano’s; eenpersoons-kajaks, twee-persoons-kajaks en drie-persoons Canadese kano. Deelnemers zonder zwemvaardigheid kunnen mee op de waterfiets. Kanoa heeft een grote capaciteit kano’s, dus iedereen kan mee op pad. 

Gang van zaken

De deelnemers krijgen een duidelijke kano basisinstructie, waarbij veiligheid en respect voor de natuur belangrijke aandachtspunten zijn. Dan worden de eerste peddelslagen in Haven de Piet geoefend en kanoën de deelnemers de Pietkreek in. Deze aan onze haven grenzende kreek met uitbundige rietkragen is super beschut gelegen. Onderweg is er volop gelegenheid om onderling van vaartuig te wisselen en zodoende kennis te maken met verschillende facetten van de kanosport. Na twee uur ontvangen wij jullie weer terug in onze haven.

Prijs en voorwaarden
 • Prijs: van 10 tot 12 uur 8,25 p.p.

 • Prijs: overige tijden (totaal 2 uur) 9,25 p.p.  
  (Het opstarttarief is € 175,--, berekend op minimaal 20 deelnemers. Je kunt ook met minder personen deelnemen.) 

Extra’s

 • Instructeur die de volledige tocht begeleidt. 65,- 
 • Uur extra kanovaren 2,50 p.p.
 • Twee uur extra kanovaren 3,75 p.p.  
 • Zeeuwse koffie en een Zeeuwse bolus 2,75 p.p.
 • Lunch va. 7,50 p.p.
 • Barbecue va. 19,50 p.p.
 • Hamburgermenu met frisdrank 9,- p.p.
 • Zie voor meer informatie menukaart groepen.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie