Kano-Zwerftocht

Ontdek de fascinerende kanosport tijdens drie verschillende kano-activiteiten.

Boeken
Programma

Stap in de kano en verken het Veerse Meer en de prachtig beschut gelegen Schengekreek. Tijdens het kanovaren kom je op plekjes waar je normaal gesproken niet kan komen en krijg je een heel ander perspectief op het water en van de prachtige natuur.

Je neemt tussendoor een duik en meert aan op een van de vele eilandjes en strandjes. Er is voldoende tijd om aldaar of juist om weer op krachten te komen met een meegenomen snack en te genieten van de rust.

Na terugkomst in Haven de Piet is het tijd voor wat actie! Onderling beleeft u veel plezier tijdens het spelen van een partij kanopolo en de dappersten kunnen met de kajak een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren maken.

Programma

Na een duidelijke kano basisinstructie op de wal en een eerste gewenning in onze haven peddel je de Pietkreek met zijn vele rietkragen in. Je vaart rond het eilandje in de kreek en zet de koers via de “Omloop" richting de Bastiaan de Langeplaat uit. Op deze onbewoonde eilandengroep is het goed vertoeven. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van je, in een waterdichte ton, meegenomen picknick. Ook kun je een (bal)spel organiseren en/of een rondwandeling maken. 

Dan peddel je terug naar de kanohaven, alwaar gedurende het laatste uur van deze zwerftocht voor de liefhebbers de mogelijkheid bestaat om onder begeleiding van onze instructeur(s) een partij kanopolo te spelen. De dappersten maken per kajak een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren. Tijdens dit spetterende uurtje voor zowel de actievelingen als het publiek houden de deelnemers het waarschijnlijk niet droog.   

Voorbeeld programma

13:45 Aankomst en ontvangt met Zeeuwse koffie*
14:00 Instructie en inschepen, start kanotocht
16:00 Terugkomst in haven de Piet, een korte pauze met een verfrissend drankje*
16:15 Start kanopolowedstrijd 
16:45 Een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren
17:00 Afsluiten en/of start barbecue*

*drankjes/barbecue zijn niet inbegrepen.

Gang van zaken

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. Indien gewenst kan de gehele tocht door onze instructeur(s) worden begeleid. De kanopolowedstrijd en de duik van de kanoduiktoren worden door onze instructeur begeleid. 

Prijs en voorwaarden
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: 15,00 p.p.
    (va. 8 deelnemers, je kunt ook met minder personen deelnemen dan geldt het opstarttarief van 8 personen.)

Extra’s

  • Begeleiding kanotocht door instructeur 65,- 
  • Zeeuwse koffie en een Zeeuwse bolus 2,75 p.p.
  • Lunch va. 7,50 p.p.
  • Barbecue va. 19,50 p.p.
  • Hamburgermenu met frisdrank 9,- p.p.
  • Zie voor meer informatie menukaart groepen.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie