Outdoor groepsuitjes Zeeland

Familie / Vrienden

Actief en outdoor groepsuitje in Zeeland

Je zoekt iets leuks om te doen met vrienden, familie of het team in Zeeland. Dat kan! Kanoa zorgt voor jouw actieve en sportieve groepsuitje midden in Zeeland. Geschikt voor de sportman en -vrouw, maar ook voor de meer relaxte mens onder ons. Wat dacht je van een leuk arrangement om je dag mee te vullen? Perfect voor een vrijgezellenfeest, een dagje weg met de vriendengroep of als de jaarlijkse familie uitje op de agenda staat. 

Zeeland leeft met water, dus Kanoa ook. Met een kano of SUP ontdek je het unieke Veerse Meer. Kijk snel verder voor jouw groepsuitje midden in Zeeland. Ons team denkt graag mee, dus laat het ook zeker even weten als je iets specifieks in gedachten hebt. Kijk ook eens naar een bedrijfsuitje in Zeeland. Of voor de actiefste schoolreisjes van Zeeland.

Jeugdvereniging

Je bent op zoek naar een groepsuitje voor de jeugdvereniging. Kanoa heeft een verschillende groepsuitjes speciaal voor jeugdverenigingen samengesteld. De outdoor activiteiten, de natuur en de locatie midden in Zeeland maakt het een groepsuitje om nooit te vergeten.

Scouting

Vrijgezellenuitje

Je hebt de taak gekregen om een onvergetelijk vrijgezellenuitje te organiseren voor jouw vriend, vriendin of familielid. Is de vrijgezel actief ingesteld en klaar voor een laatste avontuurtje ;), dan vind je bij Kanoa het ideale vrijgezellenuitje. Heb je bijzonder verzoek, kom maar op! 

Kanoa ligt op 10 - 15 min. van Goes en Middelburg, je kan dus na jullie actieve uitje goed verder feesten in de stad. 

Kinderfeestje

Tijdens een outdoor kinderfeestje kunnen de kinderen zichzelf helemaal uitleven. Even geen digitale afleiding en electronica, maar natuur en avontuur. Je neemt de kinderen mee op kanospeurtocht of varen op een zelf gemaakt vlot. Het mooiste plekje in Zeeland voor een gaaf kinderfeestje.