Katapult bouwen/schieten & Archery Tag/Arrow Shoot

Katapult schieten en Archery Tag op de camping

Boeken
Programma
Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of  vrienden in verschillende spelvarianten. 
 
ps. Archery Tag is ook wel bekend onder de naam Arrow Tag, Arrow battle en Shoot out.   
 
Een greep uit de verschillende spelvormen:
 
  • Capture the flag: Elk team verstopt zijn vlag binnen het speelveld. De bedoeling is dat je elkaars vlag ziet te veroveren en terug brengt naar het basiskamp. In de tussentijd moet je natuurlijk niet geraakt zien te worden en zoveel mogelijk tegenstanders zien te raken.
  • Last team standing: De opdracht is simpel, het andere team uitschakelen. Schieten maar!
  • Free for all: Iedereen tegen elkaar, geen veilige zone, overleven maar. Er zijn teams aar het is nu een voor allen en hopelijk niet allen voor een. 
  • Trefbal: Twee teams staan tegenover elkaar. Er staan tussendoor heel wat obstakels en we hebben nu gescheiden velden. Probeer elkaar te raken van een afstand. Welk team blijft het langst staan!
Met katapult bouwen en schieten ga je met palen, touwen en een beknopte instructie ga je in teamverband aan de slag om een levensgrote katapult te bouwen. Hij moet stevig zijn, te richten zijn en vooral schieten!
 
Tijdens deze uitdagende teamopdracht zijn teamwork, techniek en fanatisme erg belangrijk. Nadat het eerste projectiel geschoten is, is niemand meer te houden.
Gang van zaken

Wij komen jouw kant op en zorgen voor de opzet, organisatie en begeleiding van de activiteiten op locatie. Natuurlijk willen wij dit zo veilig en goed mogelijk aanbieden en aan de hand van foto’s en goed overleg bespreken we de locatie. Dit mag zowel binnen als buiten zijn!

Prijs en voorwaarden
  • 3 uur
  • 495,- excl. btw

Wij gaan uit van ongeveer 20 personen per activiteit. Voor een vast bedrag per activiteit of arrangement komen wij jullie kant op. Wij zijn een week van te voren boekbaar. Voor het draaien van het programma in de avond vragen wij wel een meerprijs. Alles bespreekbaar en natuurlijk in goed overleg.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie