Boogschieten, Archery Tag, Discgolf en Bamboe building.

4 outdoor onderdelen op jouw locatie

Boeken
Programma
Boogschieten:
 
Een hoog concentratievermogen, een vaste hand en wellicht een dosis geluk komen goed van pas. Na een instructie over de juiste houding en gebruik van de boog, door onze instructeur, worden de eerste pijlen geschoten. Na enige oefening en de laatste tips en trucs zetten we een kleine competitie op. 
 
Archery Tag:
 
Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of  vrienden in verschillende spelvarianten. 
 
Disc Golf:
 
Discgolf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Wij zullen op jouw locatie een zo uitdagend mogelijk en divers parcours proberen aan te leggen.
 
Bamboe Building:
 
Teambuilding bij uitstek. Werk samen om naar opdracht iets moois te bouwen. Daag elkaar uit en leer weer direct communiceren om samen de mooiste en misschien wel grootste creatie tot stand te brengen!
 
Aan de hand van een thema word je uitgedaagd om te gaan bouwen. Of je nu een hoge piramide wilt bouwen of een kano gaat nabouwen. Elke vorm van creativiteit is welkom!
Gang van zaken

Wij komen jouw kant op en zorgen voor de opzet, organisatie en begeleiding van de activiteiten op locatie. Natuurlijk willen wij dit zo veilig en goed mogelijk aanbieden en aan de hand van foto’s en goed overleg bespreken we de locatie. Dit mag zowel binnen als buiten zijn!

Prijs en voorwaarden
  • 4-5 uur
  • 36,50 p.p.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie