Discgolf en Bamboe building op locatie

Op eigen locatie een parcours afleggen met discgolf en bouw levensgrote voorwerpen van bamboe

Boeken
Programma
Disc Golf:
 
Discgolf is de frisbeevariant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole. Wij zullen proberen om op jouw locatie een zo uitdagend mogelijk en divers parcours aan te leggen.
 
Een Disc Golf speler kan in heel verschillende situaties terecht komen, die elk een heel andere aanpak behoeven. In het ene geval moet een grote afstand worden overbrugd, in een ander geval moet met een wijde boog om een boom heen worden gegooid en ook water kan een obstakel zijn. 
 
Bamboe Building:
 
Teambuilding bij uitstek. Werk samen om naar opdracht iets moois te bouwen. Daag elkaar uit en leer weer direct communiceren om samen de mooiste en misschien wel grootste creatie tot stand te brengen!
 
Aan de hand van een thema word je uitgedaagd om te gaan bouwen. Of je nu een hoge piramide wilt bouwen of een kano gaat nabouwen. Elke vorm van creativiteit is welkom!
Gang van zaken

Wij komen jouw kant op en zorgen voor de opzet, organisatie en begeleiding van de activiteiten op locatie. Natuurlijk willen wij dit zo veilig en goed mogelijk aanbieden en aan de hand van foto’s en goed overleg bespreken we de locatie. Dit mag zowel binnen als buiten zijn!

Prijs en voorwaarden
  • 2-3 uur
  • 31,50 P.P.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie