Kanoduiken

Wie durft er een zogenaamde hymalayastart van de kano duiktoren te maken? Zo'n spectaculaire sprong met de kajak van de toren is een grensverleggende belevenis en moet u eigenlijk een keer gedaan hebben. Iedereen kan, iedereen mag, maar niemand hoeft! 

Boeken
Programma

Heb je er al een heerlijke dag op zitten bij ons maar wil je dit spetterend afsluiten? Een knallende, korte afsluiter! Je stapt in de boot die al klaarstaat op het lanceerpunt van de duiktoren. De instructeur legt alles nog 1 keer kort uit en op jouw signaal duik je met de kano het water in. 

Gang van zaken

Onze instructeur bereidt je voor op de sprong van de duiktoren. Een korte uitleg over veiligheid en het hoe en wat en dan mag je met helm en al de duiktoren betreden. Je geeft zelf aan of je een vrije val wilt maken of rustig de toren af wilt schuiven. Altijd de garantie voor een spectaculaire duik!

Prijs en voorwaarden

Onze tip om de dag mee af te sluiten!

  • Of je nu met je vrienden, familie, jeugdvereniging, scouting, kinderfeestje of vrijgezellenfeest komt. Sluit je groepsuitje af met een spetterende duik van de kanoduiktoren.
  • Daag je klasgenoten uit om deze spectaculaire sprong te wagen van de duiktoren. Maak je schoolreisje compleet.
  • Wie van je collega's durft het aan om met een kano van een duiktoren af te gaan? Een mooie afsluiting van het bedrijfsuitje.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie