Zeeland teambuildings circuit

Tijdens het Zeeuws Teambuildings parcours staan onderlinge samenwerking en communicatie centraal.

Boeken
Programma

Kanoa biedt een effectieve training middels effectieve, inspirerende en leuke teambuilding activiteiten. Het Zeeland Teambuildings parcours bestaat uit verschillende teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan. Je werkt met collega’s op een speelse manier aan teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan.

Programma 

  • Aankomst en ontvangst met koffie/thee. Het voorgestelde doel van het programma wordt besproken.
  • Het teambuildings parcours omvat tot 12 verschillende samenwerkopdrachten. We starten met een uitgebreide instructie en de verschillende doelstellingen per opdracht. 
  • Na een kleine warming-up gaat het gezelschap aan de slag met de verschillende opdrachten. Na de opdrachten is er tijd voor evaluatie en om na te praten. 

Voorbeeld programma

15:30 Aankomst en ontvangst met koffie/thee, doornemen doelstelling
16:00 Start Teambuildings parcours 
17:15 Evaluatie en tijd voor een drankje
17:30 Afsluiten en/of start barbecue*

*drankjes/barbecue zijn niet inbegrepen.

Suggestie

Onze huistraiteurs kunnen na afloop van deze onvergetelijke introductiedag bijvoorbeeld een welverdiende barbecue voor je verzorgen, waarbij het gezellig natafelen is in de juiste ambiance.

Gang van zaken

In onderling overleg, mede afhankelijk van de wensen, doelstelling en het aantal deelnemers, wordt het gezelschap door jou of door ons in meerdere teams onderverdeeld. Het aanbevolen aantal deelnemers per team is tussen de 10 en 20. Alle onderdelen zijn zodanig opgebouwd, dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om op een prettige en verantwoorde wijze aan elke activiteit mee te doen.

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. 

Begeleiding & instructies 

Alle activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie. Het parcours neemt ongeveer 1 uur en 15 minuten in beslag.

Prijs en voorwaarden
  • Prijs 1,5 uur v.a. 8 deelnemers 22,50 p.p.
  • Prijs 1,5 uur v.a. 25 deelnemers 19,50 p.p.

Extra's

  • Zeeuwse koffie en een Zeeuwse bolus 2,75 p.p.
  • Lunch va. 7,50 p.p.
  • Barbecue va. 19,50 p.p.
  • Hamburgermenu met frisdrank 9,- p.p.
  • Zie voor meer informatie menukaart groepen.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.

Informatie aanvragen Boeken

Impressie