Outdoor bedrijfsuitje Zeeland

Outdoor bedrijfsuitje

Je bent op zoek naar een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Zeeland. Midden in Zeeland bij Kanoa is er meer dan genoeg keuze voor bedrijfsuitjes, op de allerleukste manier. Is jouw collega beter in boogschieten, bedwing je samen het klimparcours of peddel je in een kano de werkgever op grote afstand? Alles kan, want met teamwork is niets onmogelijk.  

Hoe je de dag van het bedrijfsuitje doorbrengt is natuurlijk belangrijk, maar de locatie maakt alles compleet. De locatie is ingericht voor een personeelsfeest, bedrijfsuitje en events. Kanoa ligt pal aan het Veerse Meer midden in Zeeland. Het voelt alsof je op minivakantie gaat op het moment dat je in de Kanoa-wereld stapt. En dat allemaal op ideale reisafstand van Rotterdam, Bergen op Zoom en Antwerpen in Zeeland. Kom je het zelf zien met het team? 

Teambuilding

One for the team! Ben je op zoek naar een teambuildings arrangement in Zeeland met het team? Kanoa is het antwoord. Midden in Zeeland vind je Kanoa's perfecte locatie voor Teambuildings activiteiten. Daag je collega’s uit en werk samen, maar dan net even anders. Perfect voor een flinke dosis teamspirit.

Actief vergaderen