HANGLOOSE MET KANOA

Summercamps

In de zomer organiseren wij Summercamps speciaal voor de jeugd van 10 t/m 15 jaar. Hou je van water, avontuur en vooral van heel veel lol maken dan kun je bij ons kiezen uit Watersportkampen en Adventure Outdoorkampen.

 

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij KANOA Klimbos Zeeland. Ga samen met je vrienden en vriendinnen de uitdaging aan en stort je in het avontuur. Sluit af met een duik in het diepe en kies voor een upgrade met onze Quick Flight. Frietjes, een snack, limonade en/of een ijsje maken je feestje helemaal af!

 

Reken op een onvergetelijke dag waar nog lang over gesproken zal worden op school 🙂

 

Outdoordagen
Regelmatig organiseren wij onze speciale Kids Outdoordagen. Een hele dag vol sportiviteit en activiteit. We garanderen in ieder geval een dag vol actie en spanning in de buitenlucht en we zijn er ook bijna zeker van dat jij aan het eind van de dag met de telefoonnummers van je nieuwe vrienden naar huis gaat!

 

FAQ's Kinderfeestjes

Wat zijn de mogelijkheden voor een feestje voor kinderen vanaf 8 jaar

Al onze kinderfeestjes zijn geschikt vanaf 8 jaar. Veel geboekt zijn 'van landrot tot waterrat', 'speurtocht naar de schat en het Klimpark.

LET OP: In het klimpark is 1,35 m. lengte een vereiste om zelfstandig te mogen klimmen. Vanaf 1,25 m. onder begeleiding van een ouder/begeleider.

Om mee het water op te kunnen moeten kinderen met hun zwemdiploma bezig zijn of volledig zwemvaardig zijn.

Is er actieve begeleiding tijdens de activiteiten aanwezig?

Het kinderfeestje 'van landrot tot waterrat' is volledig begeleid door Kanoa

Het kinderfeestje 'speurtocht naar de schat' wordt na instructie van Kanoa door de ouders/begeleiders begeleid. Wij rekenen ook de zitplaatsjes van de ouders/begeleiders mee voor het totaal aantal zitplaatsjes.

In het klimpark is 1,35 m. lengte een vereiste om zelfstandig te mogen klimmen. Vanaf 1,25 m. onder begeleiding van een ouder/begeleider.

Wat is de minimale groepsgrootte?

De kinderfeestjes gaan door vanaf 8 deelnemers.

Kan je ook deelnemen met minder dan 8 personen?

Ja dat kan. Wij rekenen minimaal 8 personen als opstart tarief.

Stel er zijn 6 kinderen uitgenodigd. Dan rekenen wij 8 kinderen en je neemt deel met 6 kinderen.

Een andere optie is om losse kano's te reserveren en/of klimtickets.

Kunnen we van tevoren ergens taart eten en cadeau's uitpakken?

Ja dat is geen probleem. We hebben tal van plekjes aan het water en onder overkappingen die je kan gebruiken. LET OP: Wij reserveren hier geen zitplaatsjes voor.

Op het terras bij de Beachbar serveren wij ook taart en limonades. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan je dat reserveren via kanoa.nl/beachbar/

Wanneer kunnen we het kinderfeestje houden?

Je kan het kinderfeestje online reserveren via de website. Je krijgt dan een bevestiging na goedkeuring. Mocht het echt niet passen in de agenda dan nemen we contact met jullie op.

Je kan altijd even bellen/whatsappen om te informeren naar actuele beschikbaarheid.

Kunnen we na afloop frietjes eten?

Jazeker, dit is direct in te boeken bij het arrangement.