Groepsuitje Zeeland

Een groepsuitje in een schitterend gebied aan het Veerse Meer in Zeeland, voor kinderen én volwassenen, als fanatieke sporter of rustige recreant. Zowel Outdoor als op het Water zijn onze groepsuitjes onder vrijwel alle weersomstandigheden te doen. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie, iedereen kan meedoen helemaal op eigen niveau en tempo. 

 

Een leuk dagje uit, in combinatie met lekker eten, een drankje of een ijsje bij ons op het gezellige terras met uitzicht over het altijd mooie Veerse Meer. Ga de uitdaging aan met elkaar of geniet van de natuur terwijl je actief bezig bent, je komt hoe dan ook tot rust en je hebt iets om over na te praten als je eenmaal terug thuis bent.

Locatie & Faciliteiten

Ons outdoor centrum is ingericht voor het ontvangen van groepen tot 500 personen.
Tientallen verschillende (outdoor)activiteiten vinden plaats op en rondom onze locatie, dit kan als losstaande activiteit of in allerlei verschillende arrangementen.

 

Bij Kanoa kan je bijvoorbeeld in acht verschillende vaartuigen het water op, vind je een klimpark inclusief tokkelbanen over het water, een boogschietbaan en een touwparcours die je laat klauteren over het Veerse Meer, maar je kan ook suppen en archery tag spelen. Dit is slechts een kleine greep uit al onze mogelijkheden!

 

De locatie is voorzien van kleedkamers, douches en sanitair. En wat denk je van het terras aan het water? Waar je met je voeten in het water, pal in de zon en uitzicht op het Veerse Meer kunt genieten van Beachfood en BBQ’s.

Contact

Adres

Bezoek ons:

Muidenweg 225
4471NM Wolphaarstdijk