De perfecte locatie

Rond de middag toch nog een vergadering of meeting op de agenda? Kanoa heeft allerlei opties om dit mogelijk te maken. In een bijzondere ruimte krijgt het team de geest, helemaal goed voor een creatieve brainstorm of inspirerende workshop. Maak je vergadering, event of pitch actief met deze unieke outdoor experience.

 

Hoe je de dag doorbrengt is natuurlijk belangrijk, maar de locatie maakt alles compleet. Kanoa ligt pal aan het Veerse Meer. Het voelt alsof je op minivakantie bent op het moment dat je in de Kanoa-wereld stapt. En dat allemaal in Zeeland op ideale reisafstand van Rotterdam, Bergen op Zoom, Gent en Antwerpen. Kom het zelf zien met het team!

Alle elementen voor een Free Spirit Bedrijfsuitje in Zeeland 

 Sporten in de natuur

 Persoonlijke begeleiding door onze event planner

 Horeca aan het water, ook bij diëten en allergieën

 Kleedkamers en douches 

 Alle keuze in horeca-arrangementen, ook bij diëten en allergieën

 We zijn ongedwongen maar wel georganiseerd 

 Free spirit sfeer 

 

One for the team! Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor het team in Zeeland? Kanoa is het antwoord. Daag je collega’s uit en werk samen, maar dan net even anders, lekker actief en outdoor. Perfect voor een flinke dosis teamspirit.

Bij Kanoa is er meer dan genoeg ruimte voor teambuilding, op de allerleukste manier. Is jouw collega beter in boogschieten, bedwing je samen het klimparcours of peddel je de werkgever op grote afstand? Alles kan, want met teamwork is niets onmogelijk op het mooiste plekje van Zeeland

OP HET MENU

We houden van buiten zijn, we zijn graag in de natuur en aan het water. Er gaat niks boven samen eten aan de oevers van het Veerse Meer. Zo begin je bij ons de dag met een ontbijt voor een vrolijke start vol energie en kies je voor een lekkere en verkwikkende lunch tussen de activiteiten. Een bedrijfsbarbecue als fijne afsluiter en outdoor cooking voor weer een heel ander soort maaltijd op elk moment van de dag.

BBQ-en

Lunch

Outdoor cooking

Mosselmaaltijd

Ontbijt

BBQ-en

Na de outdoor activiteiten is het tijd om te eten! Bij ons zijn er diverse mogelijkheden om samen te eten. Een bedrijfsbarbecue als fijne afsluiter en outdoor cooking voor weer een heel ander soort maaltijd zijn zomaar voorbeelden daarvan. Voor meer mogelijkheden kan je altijd even contact met ons opnemen.

Aan het water in de natuur
Smakelijk de dag afsluiten
Diverse mogelijkheden

Lunch

Tijdens de leuke bedrijfsactiviteiten is er de mogelijkheid om een uitgebreide lunch te organiseren. Deze lunch zal bestaan uit diverse belegde broodjes, een omelet of andere lunchgerechten. Voor specifieke wensen kan je altijd even contact opnemen.

Eten in de buitenlucht
Smakelijk de dag beginnen of vervolgen
Diverse lunchmogelijkheden