Watergevecht / Spyra

Programma

 
Een watergevecht met de Spyra is voor alle leeftijden leuk. Je schiet op je tegenstander met dit waterpistool in verschillende spelvarianten. Je speelt met én tegen elkaar in een gevechtsgebied op ons Outdoorcentrum aan het Veerse Meer. Hoe pak je dit aan? Wat is je tactiek? Verschuilen of aanvallen? Eén ding is zeker, dit is pure pret met een Hightech Waterpistool!

Welke spelvorm kun je onder andere spelen?
Base Offensive; Aanvallen en verdedigen. Neem de basis van je tegenstander in. Het team wat als eerste zonder levens zit heeft verloren.

Infected; The Last Survivor. Hide & Seek tussen de obstakels. Ben je geraakt dan ben je ook geïnfecteerd.
Domination; Landje-pik heruitgevonden. Zodra je minsten 20 seconden in het gebied van de tegenpartij kunt blijven zonder geraakt te worden ben je de winnaar. Wordt je geraakt dan moet je aan de kant met een Time-Out.

Voorbeeld Programma
13.30 Aankomst en ontvangst met koffie/thee
13.45 Instructie
14.00 2 Spelvormen
14.45 Korte pauze
15.00 2 Spelvormen
15.45 Afsluiten

En dit allemaal zonder blauwe plekken

Pijnloos en ongevaarlijk. Puur spel en plezier. Je houdt er hooguit een nat pak aan over. Het is natuurlijk de bedoeling dat je elkaar raakt, maar wel binnen de regels en op veilige afstand. Altijd met een instructeur om alles in veilige banen te leiden. Deze geeft van tevoren uitleg over de Spyra en de spelregels. Ook de mogelijke spelvarianten worden uitgelegd. Tijdens het spel zal de instructeur altijd aanwezig zijn voor begeleiding en mocht het nodig zijn ook als scheidsrechter.

Informatie

23,50 p.p.
v.a. 1 persoon
2:00

Eén ding is zeker, dit is pure pret met een Hightech Waterpistool!