Teambuilding outdoor

Programma

Programma

Het Zeeuws Teambuildings parcours bestaat uit verschillende teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan. Je werkt met collega’s op een speelse manier aan teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan.

Op het parcours kom je verschillende hindernissen tegen die alleen te overbruggen zijn door samen te werken. De hindernissen zijn van eenvoudig tot moeilijk. Toch kan iedereen meedoen. Mocht een hindernis even te hoog gegrepen zijn dan zijn de aanwijzigingen vanaf de zijkant zeker zo belangrijk. Iedereen is betrokken en iedereen is belangrijk om het parcours te overbruggen. 

In samenspraak worden de juiste ativiteiten gekozen. Er kan o.a. gekozen worden uit:
 
Katapult bouwen & schieten
Er wordt gestart met palen en touwen, waarna het team aan de slag gaat om een stevige en effectieve katapult te bouwen. Wat is het plan? Wie neemt het voortouw? En hoe wordt er gezorgd voor een krachtig eindresultaat?
 
Vlot bouwen & varen
De opdracht is om een stevig vlot te bouwen en de opdracht juist uit te voeren. Het team krijgt tonnen, palen en touwen en we kunnen starten. Plan van aanpak en samenwerking staan centraal. Wie bouwt het stevigste vlot en zet de juiste koers uit om de opdracht op te lossen?
 
Gekoppeld Canadees kanovaren
Een kanotocht met een doel. Eerst moet er van de Canadese kano’s een stabiel catamaran vaartuig worden gebouwd. Hierna gaat men op pad om de Schengekreek te ontdekken en de kompas opdrachten op te lossen. 
 
Krat stapelen
De stapelaar krijgt een intergraal klimgordel aan en gaat voor een zo hoog mogelijke stapel kratten waar hij op balanceert. Het team zorgt voor de zekering en dus zijn veiligheid, aanwijzing en het aangeven van de kratten. Een eenmansprestatie die alleen mogelijk is door samenwerking. 
 
Bamboe building / Bamboestieken
Bamboestokken en elastiek. Aan de hand van eigen verzinsels of onze bouwvoorstellen maken we hier het teambuildingsonderdeel bij uitstek van. Werk zo goed mogelijk samen om je eigen creatie te bouwen.

 

Gang van zaken

In onderling overleg, mede afhankelijk van de wensen, doelstelling en het aantal deelnemers, wordt het gezelschap door jou of door ons in meerdere teams onderverdeeld. Het aanbevolen aantal deelnemers per team is tussen de 10 en 20. Alle onderdelen zijn zodanig opgebouwd dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om op een prettige en verantwoorde wijze aan elke activiteit mee te doen.

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. 

Begeleiding & instructies 

Alle activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie. 

Prijs en voorwaarden

  • Prijs 3 uur teambuilding va. 8 deelnemers 35,50 p.p.
  • Prijs 3 uur teambuilding va. 25 deelnemers 27,50 p.p.

Informatie

35,50 p.p.
v.a. 8 personen
0:15