Teambuilding outdoor

Programma

Programma

Het Zeeuws Teambuildings parcours bestaat uit verschillende teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan. Je werkt met collega’s op een speelse manier aan teamopdrachten waarbij onderlinge samenwerking en communicatie centraal staan.

Op het parcours kom je verschillende hindernissen tegen die alleen te overbruggen zijn door samen te werken. De hindernissen zijn van eenvoudig tot moeilijk. Toch kan iedereen meedoen. Mocht een hindernis even te hoog gegrepen zijn dan zijn de aanwijzigingen vanaf de zijkant zeker zo belangrijk. Iedereen is betrokken en iedereen is belangrijk om het parcours te overbruggen.

Gang van zaken

In onderling overleg, mede afhankelijk van de wensen, doelstelling en het aantal deelnemers, wordt het gezelschap door jou of door ons in meerdere teams onderverdeeld. Het aanbevolen aantal deelnemers per team is tussen de 10 en 20. Alle onderdelen zijn zodanig opgebouwd dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om op een prettige en verantwoorde wijze aan elke activiteit mee te doen.

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. 

Begeleiding & instructies 

Alle activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie. 

Prijs en voorwaarden

  • Prijs 3 uur teambuilding va. 8 deelnemers 29,50 p.p.
  • Prijs 3 uur teambuilding va. 25 deelnemers 25,50 p.p.

Extra's

  • Zeeuwse koffie en een Zeeuwse bolus 2,75 p.p.
  • Lunch va. 7,50 p.p.
  • Barbecue va. 19,50 p.p.
  • Hamburgermenu met frisdrank 9,- p.p.

Voorwaarden

Als voorwaarde voor deelname stellen we dat alle activiteiten geheel op eigen risico geschieden.

Deelnemers aan kano-activiteiten moeten kunnen zwemmen. Niet-zwemmers kunnen met behulp van een zwemvest gebruik maken van een roeiboot of een waterfiets. Zorg ervoor dat uw gezelschap voldoende verzekerd is en sluit eventueel een collectieve- en annuleringsverzekering af.


 

Informatie

35,50 p.p.
v.a. 8 personen
0:15