SUP Clinic

Programma

SUP-Introductie-CLINIC

Suppen, chillen én genieten van de natuur
 
Je krijgt aan het begin van de clinic uitleg over de peddel, de positie op het board en de basisslag. Daarna ga je zo snel mogelijk het water op om de eerste meters te maken. De Kanoa supinstructeur geeft je tips en aanwijzingen en helpt je bij het onder de knie krijgen van de juiste technieken. Hij/zij zorgt dat je de mooiste plekjes te zien krijgt en last een kleine pauze in. 
 

SUPPEN

Sup staat voor Stand Up Paddling en komt, ‘hoe kan het ook anders’, overgewaaid uit Hawaï. Even de juiste balans vinden en dan maak je al snel de eerste meters. Samen met een instructeur ga je het water op voor een Sup-clinic of zelfs een echte Sup-safari voor de 'diehards'.
 
Stand Up Paddling met Kanoa:
  • Uitermate geschikt voor het gezin. 
  • Geen ervaring of eigen materiaal nodig.
  • Verken het Veerse Meer met je eigen instructeur.
  • Alleen of met een klein groepje.
  • Actief bewegen én ontspanning tegelijk.
  • Te combineren met een horeca arrangement, zodra het kan.
  • Sfeervol terras aan het Veerse Meer om na te genieten.
 
Deze SUP Introductie Clinic vindt plaats in een schitterend gebied en kan onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. Zowel de fanatieke sporter als de rustige recreant kan hieraan meedoen. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie, iedereen kan een clinic doen en helemaal op eigen tempo. We beginnen vanaf het begin en zorgen dat je aan het einde van de clinic genoeg zelfvertrouwen hebt om zelfstandig op pad te gaan. Door de peddelbeweging train je je hele bovenlichaam, daarnaast is het ook een balanssport. Je komt helemaal tot rust met deze combinatie aan trainen van lichaam en geest.
 
We suppen op één van de mooiste plekjes van het Veerse Meer en na de clinic kom je helemaal tot rust op ons prachtige terras aan datzelfde Veerse Meer, mijmerend over alles wat je onderweg tegengekomen bent.

Informatie

27,50 p.p.
v.a. 1 persoon
2:00

Samen met een instructeur ga je het water op voor een Sup-clinic, hij leert je de fijne kneepjes.