Summercamp Zeeland

Programma

EEN WEEK LANG ADVENTURE OUTDOOR SPORTS

Outdoor en Bushcrafttechnieken leren, Boogschieten, vlot bouwen én varen, Archery tag, Katapult bouwen én schieten, hindernisparcours boven het water, zelf vuur leren maken en koken, bivaknachtje in het bos en nieuw dit jaar; de Spyra, voor een watergevecht met hightech pistolen.

Adventure Outdoor zonder grenzen met Kanoa!

GANG VAN ZAKEN

Kanoa betekent ‘the free one’ en dat is voor ons vanzelfsprekend heel erg belangrijk. Tijdens onze kampen geniet je van natuur, sportieve activiteiten, het samenzijn met de groep en respect voor elkaar. Hoe leuk is het niet om zelf je eigen, gezonde maaltijd en limonade te maken, niet te praten via een schermpje maar lekker chill en rechtstreeks met elkaar. En dit alles in combinatie met de meest vette sport- en outdooractiviteiten, 24 op 24 uur begeleidt door ons Kanoa-Team.

Onze Summercamps delen we afhankelijk van de groepsgrootte in, in 2 leeftijdscategorieën; van 10 t/m 12 jaar en van 13 t/m 15 jaar. Voor allebei de groepen is samenwerken de ‘key’ tot succes!

De jongste groep krijgt wat extra begeleiding, terwijl we van de oudere groep meer eigen verantwoordelijkheid en inbreng verwachten. Dit wordt natuurlijk gestimuleerd en in goede banen geleid door onze zeer ervaren instructeurs.

We zijn natuurlijk altijd een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden, maar jouw week bij ons zou er zó uit kunnen zien;

PROGRAMMA

Zondag: Uitzwaaien

Vanaf zondagmiddag word je, samen met je ouders verwacht op het terrein van Kanoa. Terwijl je ouders genieten van een drankje bij ons op het terras, ga jij samen met jouw kampinstructeurs, de rest van de groep, het kamp en de omgeving verkennen. Na de eerste kennismaking nemen we samen de kampregels en het programma nog eens door en zwaaien we heel enthousiast je ouders uit. Een avondspel of -activiteit mag niet ontbreken om alvast in de stemming te komen.

Maandag en dinsdag: Expeditie

De eerste 2 dagen staan in het teken van het aanleren van de juiste outdoor en bushcraft technieken. Buiten slapen waarbij de jongere groep op het terrein van Kanoa bivakkeert en de oudere groep op locatie, je eigen maaltijd maken en koken boven je zelfgemaakte vuur doe je niet zomaar, dit vereist natuurlijk wél de juiste skills!

Woensdag: High on Heights

Wat is een Outdoor Kamp zonder klimmen? Géén Outdoor Kamp zeggen wij bij Kanoa, deze dag gaan we dus met de hele groep klimmen in ons eigen Klimbos. De dag sluiten we af met een echte Outdoor Picnic in het bos of ergens aan het Veerse Meer.

Donderdag: the Outdoor Games

Deze dag staat in het teken van Outdoor Sport en Spel, Boogschieten, Touwparcours, Vlot bouwen en varen, Archery Tag, Katapult bouwen en schieten en óók nieuw de Spyra (high tech waterpistool)

Vrijdag: the Outdoor Wrap-up

Niet te geloven, maar dit is alweer de laatste dag van een fantastische week. We ruimen op, we nemen afscheid en we leggen onze skills naast elkaar; 
Outdoor competitie, wie kan het best de aangeleerde skills in de praktijk brengen en wint de Kanoa Bokaal.


Datum:

  • 13 t/m 18 augustus 2023, week 33

Inbegrepen:
  • Overnachtingen op onze locatie, Kanoa Basecamp
  • Alle maaltijden
  • Volledige begeleiding vanuit Kanoa 
  • Alle outdoor activiteiten
  • Kanoa Summer Camp T-shirt
Niet inbegrepen:
  • Vervoer van/naar bestemming kanoa
  • Reisverzekeringen
  • Fiets (eventueel wel te huur)
Prijs
  • 489,- p.p. 

Informatie

489,00 p.p.
v.a. 1 persoon
23:00