Summercamp Zeeland – Watersport

Programma

EEN WEEK LANG WATERSPORT

Wakeboarden, kanovaren, suppen, skimboarden, funsurfen, zeilen, kanopolo, vlot bouwen én varen, en natuurlijk een dagje naar het strand. Sinds vorig seizoen hebben we de Spyra, een watergevecht met high tech waterpistolen en het Klimpark. Hoog boven het water kijk je uit over de heerlijke omgeving van het Veerse Meer en het bos!

Hang Loose met Kanoa!

GANG VAN ZAKEN

Kanoa betekent ‘the free one’ en dat is voor ons vanzelfsprekend heel erg belangrijk. Tijdens onze kampen geniet je van natuur, sportieve activiteiten, het samenzijn met de groep en respect voor elkaar. Hoe leuk is het niet om zelf je eigen, gezonde maaltijd en limonade te maken, niet te praten via een schermpje maar lekker chill en rechtstreeks met elkaar. En dit alles in combinatie met de meest vette sport- en outdooractiviteiten, 24 op 24 uur begeleidt door ons Kanoa-Team.

Afhankelijk van de groepsgrootte, delen we onze Summercamps in, in 2 leeftijdscategorieën; van 10 t/m 12 jaar en van 13 t/m 15 jaar. Voor allebei de groepen is samenwerken de ‘key’ tot succes!

De jongste groep krijgt wat extra begeleiding, terwijl we van de oudere groep meer eigen verantwoordelijkheid en inbreng verwachten. Dit wordt natuurlijk gestimuleerd en in goede banen geleid door onze zeer ervaren instructeurs.


Een beetje afhankelijk van het weer zijn we wel, maar je week zou er zó uit kunnen zien:PROGRAMMA

Zondag: Uitzwaaien

Vanaf zondagmiddag word je, samen met je ouders verwacht op het terrein van Kanoa. Terwijl je ouders genieten van een drankje bij ons op het terras, ga jij samen met de rest van de groep het kamp en de omgeving verkennen. Na de eerste kennismaking nemen we samen de kampregels en het programma nog eens door en zwaaien we heel enthousiast je ouders uit. Een eerste avondspel of -activiteit mag niet ontbreken natuurlijk. 

Maandag: Kanovaren en windsurfen

Tijd voor actie, tijd voor je eerste uitdaging. We gaan het water op waar onze instructeurs je de fijne kneepjes van het kanovaren en het windsurfen aanleren. Ben je al een geoefende kanovaarder of windsurfer dan mag je onder toeziend oog en met de juiste afspraken van ons waterteam zelfstandig het water op. Puur genieten met de zon op je bol en de wind door je haren ‘Hang Loose’

Dinsdag: Suppen en Kanopolo

Deze dag staat wat meer in het teken van actief sport en spel. Voelde je je gisteren al een surfdude, dan beleef je dat vandaag nog eens opnieuw maar dan zonder heel moe te worden. Je staat heerlijk op de plank letterlijk in de natuur op het water en je bent heerlijk aan het bewegen. Plezier gegarandeerd. We wisselen af met een goed spelletje Kanopolo. Welk team speelt het beste samen, heeft de beste tactieken en scoort de meeste goals…

Woensdag: Stranddag en Skimboarden

Wat is een watersportkamp zonder een heerlijk dagje chillen aan het strand. Skimboardje onder je arm, want hé ook vandaag wil je die coole ‘surfdude of surfchick’ zijn! En wat is er lekkerder dan je dag aan het strand af te sluiten met een heuse Beach Picknick. Wie weet spring je na het eten gewoon nog een keer het zoute water in! Als het weer het niet toelaat, maken we er gewoon een overdekte Beach Picknick van, een echte watersporter laat zich toch niet afschrikken door de weersomstandigheden…..

Donderdag: Wakeboarden

Over ‘vette coole sport’ gesproken. Vandaag staat in het teken van nog meer uitdaging! Heel de dag rondhangen bij de Wakeboardbaan aan de Arne met maar één doel; leren wakeboarden! Een 180 is allicht nog wat te hoog gegrepen maar heen en weer over het Veerse Meer geeft een enorme kick en een mega vrijheidsgevoel.

Vrijdag: Sail Away

Deze laatste dag van een fantastisch watersportkamp kiezen we het ruime sop en gaan we het Veerse Meer verkennen met de zeilboot. Onze instructeurs nemen je mee op pad voor een basiscursus. Alles wat je moet weten om je eerste zeilvaardigheden onder de knie te krijgen komt aan bod….wat volgt is het pure genieten van de vrijheid en volkomen ontspannen op het water bezig zijn. Als we terug de veilige haven in varen staan je ouders je al op te wachten.

Datum:

 • 16 juli tot en met 21 juli 2023, week 29
 • 23 juli tot en met 28 juli 2023, week 30
 •  
Inbegrepen:
 • Overnachtingen op onze locatie, Kanoa Basekamp
 • Alle maaltijden
 • Volledige begeleiding vanuit Kanoa 
 • Alle outdoor activiteiten
 • Kanoa Summer Camp T-shirt
Niet inbegrepen:
 • Vervoer van/naar bestemming kanoa
 • Reisverzekeringen
 • Fiets (eventueel wel te huur voor 25,-)
Prijs
 • 545,- p.p. 

Informatie

545,00 p.p.
v.a. 1 persoon
1:00