Outdoor vrijgezellen uitje

Programma

Vol van outdoor, water en durf is dit outdoor vrijgezellenuitje perfect om jouw gezelschap mee te nemen tot het uiterste. Als echte vrienden, lekker buiten actief in de natuur en samen met de vrijgezel eropuit!

We starten met het touwparcours waar moed, balans, behendigheid, inzicht en saamhorigheidsgevoel op de proef worden gesteld als je binnen de tijd probeert om zoveel mogelijk teamgenoten over het parcours te krijgen. Boven het water is een uitdagend klim & klauterparcours met diverse hindernissen en touwbrugvarianten opgebouwd. Vallen is een nat pak, want het parcours wordt ongezekerd beklommen. Het is niet schrikbarend hoog, maar oh zo nat wanneer je een misstap maakt. 

Tijdens het vlot bouwen en varen kan je echt laten zien dat je onvoorwaardelijk voor elkaar gaat. Alleen door samen te werken wordt het zeewaardig en kan de opdracht worden uitgevoerd. 

‚Ä®Als finale staat er een duik van onze beroemde kano duiktoren op het programma. Ja, nat pak gegarandeerd! 

Gang van zaken

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. 

Het gehele arrangement wordt begeleid door een instructeur. 

  • Tijdsduur: 2 - 2,5 uur

Informatie

27,50 p.p.
v.a. 8 personen
2:30