Oriëntatietocht

Programma

Je gezelschap gaat na de instructie zelfstandig op pad met reuze kano’s. Je beleeft veel plezier met het koppelen van en het peddelen met de kano’s en komt op plekjes die alleen per kano toegankelijk zijn. Je kunt kiezen om op pad te gaan met route aanwijzingen of met een uitdagende kompasopdracht.

Hierna bieden we een doelgerichte kennismaking met de handboogsport. In een spannende competitie word je op een opbouwende wijze door onze instructeurs begeleid.

Met behulp van kompas- en gps opdrachten zet je je koersen haarscherp uit. Oeroude en hypermoderne navigatietechnieken worden gecombineerd in deze wandeltocht. Aan de hand van wijze spreuken ontdek je op een verrassende wijze de naam van een op mysterieuze verdwenen indianenstam.

Voorbeeld programma

13:30 Aankomst en ontvangt met Zeeuwse koffie*
14:00 Instructie en inschepen, start kanotocht
15:20 Terugkomst in haven de Piet, een korte pauze met een verfrissend drankje*
15:30 Start handboogcompetitie
16:30 Start instructie oriëntatietocht 
18:00 Afsluiten en/of start barbecue*

*drankjes/barbecue zijn niet inbegrepen.

Gang van zaken

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. 

Dit arrangement kan als ochtend- of middagtocht worden geboekt en duurt in totaal 4 uur, onderverdeeld in een ± 1,5 uur durende kanotocht, een ± 1,5 uur durende oriëntatietocht en een ± 1 uur durende handboogcompetitie. De volgorde van uitvoering is flexibel. 

Informatie

27,50 p.p.
v.a. 8 personen
4:00