Kano- en Steptocht

Programma

Programma

Stap in de kano en verken het Veerse Meer en de prachtig beschut gelegen Schengekreek. Tijdens het kanovaren kom je op plekjes waar je normaal gebroken niet kan komen en krijg je een heel anders perspectief op het water en van de prachtige natuur.

Step door het recreatieterrein de Piet uitgerust met een GPS. Door het volgen van de juiste waypoints step je een prachtige route langs de oevers van het Veerse Meer en door de bossen van de Piet. Zo ontdek je de mooiste plekjes vanaf het water en het land. 

Gang van zaken

De deelnemers krijgen een duidelijke kano basisinstructie, waarbij veiligheid en respect voor de natuur belangrijke aandachtspunten zijn. Dan worden de eerste peddelslagen in Haven de Piet geoefend en kanoën de deelnemers de Pietkreek in. Deze aan onze haven grenzende kreek met uitbundige rietkragen is super beschut gelegen. Na de 1,5 uur wordt het gezelschap weer terug verwacht in de haven. We starten met de uitleg van de GPS en al snel kan je op pad met de step. 

Dit arrangement duurt in totaal 2 uur en 30 min, onderverdeeld in een ± 1,5 uur durende kanotocht en een 1 uur durende steptocht.

Informatie

25,00 p.p.
v.a. 8 personen
2:30