Eten met

Programma

We houden van buiten zijn, we zijn graag in de natuur en aan het water. Er gaat niks boven samen eten aan de oevers van het Veerse Meer. Je sluit de dag succesvol af met een van de opties om samen te eten.

  • BBQ-en 
  • Lunch 
  • Outdoor Cooking
  • Mosselmaaltijd
  • Ontbijt 


BBQ Delicieux

Een compleet verzorgde BBQ met o.a. een portie saté, een mixgril, een hawaïsteak, sjasliek, een assortiment met worstjes, hamburger en steak. Verschillende sauzen, sate saus, 4 gemengde verschillende salades en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek. 

Om de samenhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegen zitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 70,00 per 20 personen. 

Outdoor cooking

Een van onze favorieten. Het gezelschap maakt alles zelf. In drie teams verdelen we de gangen; team voor-, team hoofd- en team nagerecht. We koken op het kampvuur dat we gezamenlijk aansteken. De menu's worden vanaf de basis bereid. Kanoa zorgt voor de ingrediënten, het kookboek, de prachtige omgeving en een outdoor chef die koks soms een kleine tip geeft. 

Samen rond het vuur koken geeft net dat extra smaakje aan het eten die niet te beschrijven is. 

Lunch 

Rijkelijk belegde harde broodjes, fruit en koffie/thee. Uitzicht over het water is gegarandeerd.

Ontbijt

Een gezond en sportief ontbijt. Het zorgt ervoor dat je klaar bent voor de dag. Granola met yoghurt en fruit, vers afgebakken brood, gekookt ei, stuks fruit, beleg, jus d'orange en koffie/thee.

Informatie

23,50 p.p.
v.a. 1 persoon
3:00