Eten met groepen

Programma

We starten graag met Zeeuwse koffie - 4,95
Koffie/thee met een Zeeuwse bolus

BBQ

Na jullie groepsuitje is het gezellig om de dag af te sluiten met een welverdiende BBQ. Wij beloven een mooi uitzicht en een perfect verzorgde BBQ.

BBQ student - 11,50 p.p.
Een eenvoudige maar goede BBQ om jouw outdoordag goed af te sluiten. Het menu bestaat uit een mix van BBQ worstjes, kipsaté, hamburgers, kippenpootjes en stokbrood, diverse sausjes en een huzarensalade. (vanaf 20 personen) 

BBQ Délicieux - 23,50 p.p.
Een compleet verzorgde BBQ met een beefburger, een portie saté en een mix van hawaï sticks, shaslick, worstjes, speklapjes, kipfilet en biefstuk. Verschillende sauzen, saté saus, verschillende gemengde salades en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek. 

Om de samenhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegenzitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 75,00 per kok.

BBQ Deluxe, zelfs nog luxer - 27,50 p.p.
We breiden de BBQ uit met lam en een garnalenspies.

BBQ Bewust Zeeuws - 35,00 p.p.
Een dik verzorgde BBQ in Zeeuwse sferen, met oog voor natuur en dier. Met deze bewuste keuze kan je een statement maken. 

We serveren een kotelet van Zeeuws Vlaams lam, speklapje van het Zeeuws scharrelvarken (Maatschap Stoutjesdijk -Oosterland), een vegan burger van The Blue Butcher, een groentenspies en fakkelbrood met mozzarella. Verschillende sauzen, saté saus, verschillende gemengde salades en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek. 

Om de samenhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegen zitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 75,00 per kok.

BBQ Ofyr -
38,50 p.p.
Een avontuurlijke manier van barbecueën is de Ofyr. Het vuur brandt op een grote schaal en de gerechten worden op de hete bakplaat rondom het vuur bereidt. Perfect voor de smaakbeleving en de sfeer. Aan het water geeft het een gevoel van luxe en avontuur. 

We serveren een wereldburger, een garnalenspies en een mix van een kogelbiefstukspies, kiphaas spies, kebab spies en lamskotelet. Verschillende sauzen, saté saus, verschillende gemengde salades en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek. 

Om de samenhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegen zitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 75,00 per kok.

Outdoor cooking - 55,50 p.p. (max 30 personen)
Samen koken, eten in de buitenlucht, wat ons betreft kan het niet beter. We maken vuur, bereiden het eten voor en koken een lekkere outdoor maaltijd boven het vuur. Het is prachtig aan de oevers van het Veerse Meer en al deze ingrediënten laten jullie maaltijd super smaken! 

Voor 
In de flow van het seizoen bereiden we een soep van het seizoen op het vuur. 

Hoofd
Een gezonde en lekkere combinatie van vis en vlees. Risotto uit de Dutch Oven, verse groente, vis en vlees van de grill. 

Na
We maken het menu compleet met pancakes. Gebakken op het vuur gegarneerd met fruit

Lunch voor groepen

Picknick met uitzicht - 14,50 p.p.
Rijkelijk belegde harde broodjes; één broodje gezond per persoon met daarnaast een mix aan broodjes met salades en hummus, fruit en koffie/thee. Uitzicht over het water is gegarandeerd.

Informatie

20,00 p.p.
v.a. 1 persoon
2:00