Eten met groepen

Programma

We starten graag met Zeeuwse koffie
Koffie/thee met een Zeeuwse bolus

BBQ

Na jullie groepsuitje is het gezellig om de dag af te sluiten met een welverdiende BBQ. Wij beloven een mooi uitzicht en een perfect verzorgde BBQ.

BBQ student - 10,50 p.p.
Een eenvoudige maar goede BBQ om jouw outdoor dag goed af te sluiten. Het menu bestaat uit een mix van BBQ worstjes, kipsaté, hamburgers, kippenpootjes en stokbrood, diverse sausjes en salade. (vanaf 20 personen) 

BBQ Délicieux - 22,50 p.p.
Een compleet verzorgde BBQ met o.a. een portie saté, een mixgril, een hawaïsteak, sjasliek, een assortiment met worstjes, hamburger en steak. Verschillende sauzen, saté saus, 6 gemengde verschillende salades, fruitsalade en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek.

Om de saamhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegen zitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 70,00 per 20 personen.

BBQ Deluxe, zelfs nog luxer - 27,50 p.p.
We breiden de BBQ uit met lam en vis.  

Outdoor cooking - 39,50 p.p.
Samen koken, eten in de buitenlucht, wat ons betreft kan het niet beter. We maken vuur, bereiden we het eten voor en koken een lekkere outdoor maaltijd boven het vuur. Het is prachtig aan de overs van het Veerse Meer en al deze ingrediënten laten jullie maaltijd super smaken! 

Voor 
In de flow van het seizoen bereiden we een soep van het seizoen op het vuur. 

Hoofd
Een gezonde en lekkere combinatie van vis en vlees. Risotto uit uit de Dutch Oven, verse groente, vis en vlees van de grill. 

Na
We maken het menu compleet met pancakes. Gebakken op het vuur gegarneerd met fruit

Lunch voor groepen

Picknick met uitzicht 
Rijkelijk belegde harde broodjes, fruit en koffie/thee. Uitzicht over het water is gegarandeerd.

Informatie

20,00 p.p.
v.a. 1 persoon
2:00