Eten met groepen

Programma

We starten graag met Zeeuwse koffie
Koffie/thee met een Zeeuwse bolus

Barbecues

Na jullie groepsuitje is het gezellig om de dag af te sluiten met een welverdiende barbecue. Wij beloven een mooi uitzicht en een perfect verzorgde barbecue.

Barbecue student - 10,50 p.p.
Een eenvoudige maar goede barbecue om jouw outdoor dag goed af te sluiten. Het menu bestaat uit een mix van barbeuce worstjes, kipsate, hamburgers, kippepootjes en stokbrood, diverse sausjes en salade. (vanaf 20 personen) 

Barbecue Délicieux - 20,50 p.p.
Een compleet verzorgde BBQ met o.a. een portie saté, een mixgril, een hawaïsteak, sjasliek, een assortiment met worstjes, hamburger en steak. Verschillende sauzen, sate saus, 6 gemengde verschillende salades, fruitsalade en vers stokbrood. Voorzien van stenen borden en bestek.

Om de samenhorigheid te bevorderen wordt de BBQ zelf bereid en is iedereen rond de BBQ te vinden. We stellen de BBQ graag op aan de waterkant op het terras met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Mocht het weer wat tegen zitten dan kan er altijd overdekt of binnen gegeten worden. Indien gewenst wordt de BBQ bereid door een kok. Hier zit een meerprijs aan van 70,00 per 20 personen.

Barbecue Deluxe, zelfs nog luxer - 27,50 p.p.
We breiden de BBQ uit met lam en vis.  

Lunch voor groepen

Picknick met uitzicht 
Rijkelijk belegde harde broodjes, fruit en koffie/thee. Uitzicht over het water is gegarandeerd.

Informatie

20,00 p.p.
v.a. 1 persoon
2:00