Challenge Trophy

Programma


Speciaal voor bedrijven en instellingen heeft Kanoa de Challenge Trophy ontwikkeld. In competitieverband voert je team uitdagende opdrachten uit, waarbij een intensieve kennismaking en het bevorderen van een (h)echte samenwerking, onderlinge waardering en effectieve communicatie waardevolle elementen zijn.

Een dagprogramma dat bol staat van de afwisseling. Via uitdagende, verhelderende en grensverleggende opdrachten strijdt uw team om de Trophy. Een intensieve kennismaking en het bevorderen van een positieve samenwerking, duidelijke communicatie en onderlinge waardering zijn centrale elementen tijdens de activiteiten.

Of het nu om een teambuildingsproject, training, relatiemarketing of om een onvergetelijke feest(sport)dag gaat; de Challenge Trophy komt mede door zijn grote diversiteit tegemoet aan vrijwel iedere doelstelling.

Programma 

Je kunt zelf je favoriete modules selecteren en hebt de keuze uit: peddelen met verschillende soorten kano's, klimmen en klauteren over touwbruggen boven het water, bouwen van en varen met vlotten, oriëntatielopen met kompas of gps, elkaar assisteren op het hinderniscircuit, proberen de roos te raken op de handboogbaan, golfspelen, beachvolleyballen, kanopoloën en het maken van een spectaculaire sprong van de kanoduiktoren.

Voorbeeld programma

10:00 Aankomst en ontvangst met Zeeuwse koffie*
10:30 Start challenge trophy, eerste 3 keuzeactiviteiten
13:00 Lunchpauze*
13:30 Start twee serie keuzeactiviteiten
16:00 Korte pauze met een verfrissend drankje*
17:10 Start finale activiteiten: kanopolo en de kanoduiktoren
18:00 Prijsuitreiking en/of start barbecue*  
*drankjes/barbecue zijn niet inbegrepen.

Keuzeactiviteiten

Water activiteiten:


Kanovaren
Canadees varen
Kanopolo
Waterfietsen
Vlot bouwen & varen
Kanoduiken
Touwparcours over het water
Suppen
SuperSUP

Land activiteiten:

Archery Tag
Handboogschieten
Katapult bouwen en schieten
Teambuildingsparcours
Beach games
Orientatielopen
Steppen
Discgolf
Bamboe Building / Bamboestieken

Suggestie

Onze huistraiteurs kunnen na afloop van deze onvergetelijke introductiedag bijvoorbeeld een welverdiende barbecue voor je verzorgen, waarbij het gezellig natafelen is in de juiste ambiance. 

Gang van zaken

In onderling overleg, mede afhankelijk van uw groepssamenstelling en het aantal deelnemers wordt het gezelschap door jezelf of door ons in meerdere teams onderverdeeld. Elk team zorgt voor een eigen captain of begeleider. Het aanbevolen aantal deelnemers per team is circa twintig.

De activiteiten zijn zo opgebouwd dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om op een rustige en verantwoorde wijze aan elke nieuwe activiteit gewend te raken. De activiteiten vinden plaats in een schitterend windbeschut gelegen gebied en kunnen onder nagenoeg alle weersomstandigheden doorgaan.

Begeleiding & instructies 

Alle activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. Zowel de fanatieke sporter als de bedaarde recreant wordt op eigen niveau in het programma betrokken. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie. Alle onderdelen duren plusminus 30 minuten. Natuurlijk maken we er indien gewenst een spannende competitie van.

Informatie

22,50 p.p.
v.a. 50 personen
0:15