Arrangement RAAK

Programma

Wie schiet er raak? 3 activiteiten waarbij er geschoten moet worden in een spannende competitie: 

Handboogschieten

Een hoog concentratievermogen, een vaste hand en wellicht een dosis geluk komen goed van pas. Na een instructie over de juiste houding en gebruik van de boog, door onze instructeur, worden de eerste pijlen geschoten. Na enige oefening en de laatste tips en trucs zetten we een kleine competitie op. In verschillende spelvormen worden de deelnemers uitgedaagd zo goed mogelijk de roos te raken.

Een activiteit die bij iedereen in de smaak valt en goed onder de knie te krijgen is.

Katapult bouwen en schieten

Met palen, touwen en beknopte instructie ga je in teamverband aan de slag om een levensgrote katapult te bouwen. Hij moet stevig zijn, te richten zijn en vooral schieten!

Tijdens deze uitdagende teamopdracht zijn teamwork, techniek en fanatisme erg belangrijk. Nadat het eerste projectiel geschoten is, is niemand meer te houden.

Archery Tag 

Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of vrienden in verschillende spelvarianten. 

Op ons outdoorcentrum midden in Zeeland hebben we een uitdagend spelgebied midden in het bos. Je waant je echt in een gevechtsgebied midden in de natuur. Wat is jouw tactiek? Verschuil je je achter een boom of een struik of ga je vol in de aanval?!

Voorbeeld programma

13:45 Aankomst en ontvangst
14:00 Handboogschieten 
14:45 Katapult bouwen & schieten
15:30 Korte pauze
15:30 Archery Tag 
17:00 Afsluiten 


Gang van zaken

Pijnloos en ongevaarlijk

De activiteiten zijn pijnloos en ongevaarlijk. De instructeur zorgt voor duidelijke instructie over de technieken en veiligheid. Gedurende de activiteiten is de instructeur bij de groep voor begeleiding.

Alle activiteiten vinden plaats op het land. 

Informatie

37,00 p.p.
v.a. 8 personen
3:00