Archery Tag / Arrow shoot op locatie

Programma

Programma

Archery Tag combineert de intensiteit van paintball en de techniek van boogschieten in een spannend spel. Archery Tag kan dus vergeleken worden met Paintball alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf! Je schiet op je collega, klasgenoot en/of  vrienden in verschillende spelvarianten. 

ps. Archery Tag is ook wel bekend onder de naam Arrow Tag, Arrow battle en Shoot out.   

Een greep uit de verschillende spelvormen:

  • Capture the flag: Elk team verstopt zijn vlag binnen het speelveld. De bedoeling is dat je elkaars vlag ziet te veroveren en terug brengt naar het basiskamp. In de tussentijd moet je natuurlijk niet geraakt zien te worden en zoveel mogelijk tegenstanders zien te raken.
  • Last team standing: De opdracht is simpel, het andere team uitschakelen. Schieten maar!
  • Free for all: Iedereen tegen elkaar, geen veilige zone, overleven maar. Er zijn teams aar het is nu een voor allen en hopelijk niet allen voor een. 
  • Trefbal: Twee teams staan tegenover elkaar. Er staan tussendoor heel wat obstakels en we hebben nu gescheiden velden. Probeer elkaar te raken van een afstand. Welk team blijft het langst staan!

Gang van zaken

Wij komen jouw kant op en zorgen voor de opzet, organisatie en begeleiding van de activiteiten op locatie. Natuurlijk willen wij dit zo veilig en goed mogelijk aanbieden en aan de hand van foto’s en goed overleg bespreken we de locatie. Dit mag zowel binnen als buiten zijn!

• Hoe ziet dat er praktisch uit, Archery tag?

Pijnloos en ongevaarlijk
De pijlen hebben een zachte, rubberen punt en je draagt een veiligheidsmasker. Hierdoor krijg je geen blauwe plekken wanneer je wordt geraakt. 100% fun, 100% veilig!

De uitrusting bestaat uit een pak, helm, boog en 3  speciale pijlen per persoon. De bedoeling is dat je elkaar ziet te raken! Maar natuurlijk wel binnen de regels en op veilige afstand. Er zal altijd een instructeur aanwezig zijn om alles binnen veilige banen te leiden. De instructeur geeft van te voren uitleg over de bogen en spelregels. Hierbij ook de uitleg van mogelijke spelvarianten. Gedurende het spel zal de instructeur altijd aanwezig zijn voor begeleiding en mocht het nodig zijn als scheidsrechter.

Prijs en voorwaarden

  • Tijdsduur: 2 uur
  • 25,00 p.p.

Informatie

19,50 p.p.
v.a. persoon
2:00