2 outdoor activiteiten

Programma

Jouw gezelschap kan wel wat sportiviteit gebruiken, even de natuur in, even helemaal 'Outdoor'. Wanneer we starten met de touwbrug te beklimmen is er een goede basis gelegd. Daarna kunnen de deelnemers handboogschieten en zo is er voor ieder wat wils. De keuze is aan jou. Een duik van de kanoduiktoren, als afsluiter van de dag, zou zomaar eens in de smaak kunnen vallen. 

Het idee is dat jij het ideale programma samenstelt. Je kan kiezen uit water en land activiteiten. 

Keuzeactiviteiten

Water activiteiten
Land activiteiten:

TIP:

Breid het programma uit met zo'n spectaculaire sprong van de kanoduiktoren. Het is een grensverleggende belevenis en moet je eigenlijk een keer gedaan hebben. Iedereen kan, iedereen mag, maar niemand hoeft!

Gang van zaken

Alle activiteiten worden door onze instructeurs begeleid. Zowel de fanatieke sporter als de bedaarde recreant, iedereen wordt op eigen niveau in het programma betrokken. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring of conditie.

De activiteiten vinden plaats in een schitterend (wind)beschut gebied en kunnen onder vrijwel alle weersomstandigheden worden uitgevoerd. Na elke opdracht ontmoeten de deelnemers elkaar in de centrale haven. Daar kunnen de teams bijpraten en ervaringen uitwisselen.

Extra's

  • Zeeuwse koffie bij ontvangst
  • Lunch
  • BBQ met uitzicht over het Veerse Meer
  • Mosselmaaltijd 
  • Outdoor-cooking 

Informatie

32,50 p.p.
v.a. 8 personen
2:00

Veel geboekt omdat

  1. Er voor ieder wat wils is.
  2. Actief maar niet uitputtend.
  3. In te plannen op een ochtend of middag.
  4. Compleet begeleid door onze instructeur.