Summercamps 10 – 12 jr.

VERNIEUWD PROGRAMMA Een week lang alleen maar Outdoor sports. Wakeboarden, kanovaren, SUPPEN, boogschieten, vlot bouwen & varen, archery tag, katapult bouwen & schieten, kanopolo, klimmen en zeilen! Met natuurlijk genoeg tijd om te chillen en nieuwe vrienden te leren kennen. En wat denk je van een kampvuur aan de oevers van het Veerse Meer. Heb jij er al zin in gekregen? Wij wel!

PROGRAMMA

Maandag: All the way outdoor!
Na het verkennen en inrichten van het kamp gaan we ‘all the way’ van start. Kanovaren, vlotten bouwen, suppen, touwbrug klimmen, tokkelen, en ga zo maar door. Heel de dag staat in het teken van outdoor activiteiten.

Dinsdag: Wakeboarden
Tijd voor actie, tijd voor uitdaging! Heel dag dag rondhangen bij de Wakeboardbaan aan de Arne en het doel is om te leren wakeboarden. Een 180 is allicht nog wat te hoog gegrepen maar heen en weer over het Veerse Meer geeft een enorme kick en vrijheidsgevoel.

Woensdag: Strand & Beachgames
Zon, zee en …. inderdaad een lekkere dag naar het strand. Vette Beachgames zorgen voor de nodige inspanning en verkoeling. ’s avonds is het tijd voor een kampvuur!

Donderdag: Zeilen
We kiezen het ruime sop en verkennen het Veerse Meer per zeilboot. De instructeurs nemen je mee op pad voor een basiscursus. Alle grondbeginselen van deze fascinerende sport komen aan bod. Puur genieten van de vrijheid en volkomen ontspannen op het water.

Vrijdag: Outdoor competitie
Na het opruimen van het kampement staat er een archery tag en boogschieten competitie op het programma. Wie heeft er na 5 dagen kamp nog concentratie en snelheid over.

GANG VAN ZAKEN

De naam Kanoa betekent ‘the free one’. Dit is voor ons dus vanzelfsprekend heel erg belangrijk. Tijdens het kamp genieten de deelnemers van natuur, sportieve activiteiten, groepsgevoel en respect voor elkaar.

Wij organiseren een onvergetelijke week en nu hebben wij de mazzel dat wij zelf een van de mooiste locaties in Zeeland hebben staan met ontzettend veel leuke en uitdagende activiteiten. De hele week wakeboarden, kanovaren, boogschieten, klimmen, SUP-varen, archery tag, katapult bouwen & schieten, beach games en noem maar op! Maar we willen natuurlijk ook gewoon lekker kunnen chillen. ’S avonds bij het kampvuur aan het Veerse Meer en dan lekker warm de tent weer in. Uiteraard hoort een lekker dagje naar het strand er ook bij.

The free one wil iedereen in zijn of haar waarden laten en onze begeleiders zijn dan ook 24 uur aanwezig om hier over te kunnen waken. Nu staan wij niet alleen voor de meest vette sport en outdoor activiteiten, wij vinden het het allerbelangrijkst dat er respect is voor elkaar. Maar wij vinden het net zo belangrijk om jullie te leren om respect te hebben voor de natuur en voor jezelf. Wij laten je zien hoe leuk het is om je eigen gezonde maaltijd te maken uit de natuur, je eigen limonade maken en niet praten via de smartphone maar gezellig met elkaar.

En een kamp is geen kamp zonder bonte avond en een film avond.

Wij hebben er heel veel zin in om samen met jullie een onvergetelijk kamp te hebben!

Datum:

Kamp voor 10 t/m 12 jaar:

  • 12 aug. t/m 16 aug. week 33