ben je op zoek naar een uitje?

Voor ieder wat wils, van recreatief tot actief! Alles in de juiste sfeer en vooral ontspannen. Actief zijn in de natuur is waar we voor staan. Het geeft je een gevoel van Vrijheid.

Iedereen moet het naar zijn zin hebben en jouw gezelschap is gevarieerd. Verschillende diëten en wensen. Kortom je kan wel wat hulp gebruiken.

Ik help je met het samenstellen van jouw uitje, kamp of event. Van 8 tot 500 personen. I’m your man!

 

Agenda

Ons avontuur!

Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland, precies tussen Goes en Middelburg in, aan het Veerse Meer. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje uit in Zeeland. Kanoa biedt je de kans om te genieten op het water, met beide voeten op de grond en/of juist de lucht in te gaan tijdens verschillende klim activiteiten. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs. Alle elementen van de natuur zijn terug te vinden bij Kanoa. Binnen no-time zal je bij Kanoa een ultiem vakantie gevoel ervaren, dit door de fantastische locatie en diverse mogelijkheden die wij bieden qua sport en reactie.

 

Het zit hem al in onze naam: ‘Kanoa’. Kanoa is Hawaiiaans voor ‘The Free One”, het vrije gevoel dat je ervaart tijdens een perfect dagje uit in Zeeland. Even alle stress opzij en alleen maar genieten van positiviteit! Sporten in de natuur maakt je vrij.

Met ons schoolkamp groep 7/8 langs geweest bij Kanoa voor een spectaculaire dag! Kanoën, klimmen, touwparcours, abseilen…. Geweldig! De kinderen en leiding hebben genoten. De begeleiding vanuit Kanoa was top. Vriendelijk, behulpzaam en gezellig!